Uz pomoć ove aplikacije upoznaćete svaki ćošak Beograda (FOTO)

U skladu sa modernim tehnologijama, Beograd je dobio neverovatan vodič u formi offline android aplikacije. Belgrade Info Guide, pre svega, namenjen je turistima, odnosno gostima Beograda kako bi se lakše snašli u našem gradu, ali i našim sugrađanima koji žele da bolje upoznaju našu prestonicu

  • 3

Poput svetskih metropola i Beograd je dobio sveobuhvatni, višejezični vodič u formi besplatne offline android aplikacije - Belgrade Info Guide.

Nastala u saradnji Bg Info Box kompanije i Turističke organizacije Beograda, i kao rezultat dugogodišnjeg rada u receptivnom turizmu, aplikacija je ujedno i digitalna verzija našeg istoimenog, štampanog vodiča koja objedinjuje sve informacije, savete i putokaze namenjene gostima našeg grada.

Aplikacija sadrži: preglednu offline mapu, informacije o Beogradu - njegovoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, kalendar dešavanja “Belgrade This Month”, detaljni vodič "Where to…?" - gde se smestiti, gde jesti, gde se zabavljati, gde kupovati, , višejezični audio vodič sa 42 znamenitosti Beograda , „Moj Beograd“ kategoriju u kojoj korisnik može da zabeleži lokacije na kojima je bio, kao i one gde planira da ode ili da formira sopstvenu lokaciju.

- Budući da se broj posetilaca Beograda neprestano povećava i da je "Lonely Planet" proglasio Srbiju i naš grad jednom od Top 10 "Best to visit" destinacija za 2015. godinu, odlučili smo da na najbolji način sačekamo naše goste, odnosno da im ponudimo besplatan, višejezičan, zabavan i informativan vodič.

Već punih 15 godina se, kao partner Turističke organizacije Beograda, bavimo izdavaštvom u oblasti receptivnog turizma i izdajemo, za turiste besplatne, mape grada i zvanični vodič grada, Belgrade Info Guide, te android aplikacija predstavlja online nadogradnju naših štampanih publikacija - kaže Biljana Nedeljković PR menadžerka BG INFO BOX-a.

Aplikaciju Belgrade Info Guide možete preuzeti OVDE.

Foto: Google Play

Foto: Google Play

Dok šetate gradom, slušate muziku i prolazite pored, npr. Trga Republike, aplikacija prekida muziku i zvučnim signalom vas obaveštava da se nalazite na najstarijem trgu u gradu, te možete pustiti audio vodič i saznati nešto više.

Korisniku je omogućeno da upozna Beograd na nov i zabavan način, da prolazeći kroz kategorije u aplikaciji dobije informacije o ustanovama kulture, znamenitostima grada kao i one koje se odnose na najbolje hotele, restorane, kafiće, radnje.

Belgrade Info Guide android aplikacija je namenjena, kako turistima da bi se oni u Beogradu lakše snašli i dobro osećali, tako i samim Beograđanima koji žele da budu u toku sa gradskim dešavanjima (izložbama, koncertima, žurkama, novim i restoranima) i da saznaju neku od tajni vezanih za znamenitosti našeg grada.

- Aplikacija je, pre svega, namenjena turistima, tj gostima Beograda kako bi se lakše snašli u našem gradu, doživeli ga na pravi način, upoznali se sa njegovim brojnim sadržajima i mogućnostima i sa sobom poneli najlepše uspomene.

Sa druge strane, naša aplikacija je jednako namenjena i našim sugrađanima koji žele da budu u toku sa promenama i dešavanjima u gradu, ali i da kroz naš audio vodič bolje upoznaju znamenitosti našeg grada i čuju neku od tajni Beograda - dodaje naša sagovornica.

Belgrade Info Guide android aplikaciju možete besplatno preuzeti na Google Play Store-u. Jednom preuzeta aplikacija funkcioniše u offline režimu, odnosno nije Vam potrebna internet konekcija kako biste je koristili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata

    6. decembar 2014 | 10:29

    Čestitam.Ovako se prezentira svoja država,narod,kultura,istorija...Želim autorima još puno uvakvih ideja.Pozdrav!!!

  • Srb

    5. decembar 2014 | 20:42

    Hvala za tekst-odlicna aplikacija

  • cicija

    6. decembar 2014 | 18:53

    ako je off line, kako zna za dogadjanja u Bgd,u ? takodje, kako zna da ste na trgu da zvrcne ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA