• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imlek podržao 11. Prolećni festival zdravlja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za one najmlađe biće predstavljen i međunarodni projekat „Bolnica za medvediće, kravice i ostale drugare”, gde će mališani moći da donesu svoje omiljene igračke na „preglede”, da razgovaraju sa medicinarima i studentima i razbiju strah od „belih mantila“.

  • 0

U organizaciji Udruženja Festivala zdravlja Beograd, održana je konferencija za medije povodom pokretanja jedanaestog po redu prolećnog Festivala zdravlja, uz podršku kompanije Imlek. Učešćem na ovoj manifestaciji Imlek potrđuje svoje zalaganje za zdrav način života, važnost bavljenja fizičkim aktivnostima, održavanje dobre forme i zdrave ishrane.

U okviru festivala, Imlek je pripremio veliki broj aktivnosti i degustacija svojih proizvoda. Tehnolozi kompanije Imlek učestovovaće u predavanjima o zdravoj ishrani zakazanim za 19.3. u 12h i 20.3. u 17.30h.

Za one najmlađe Imlek je organizovao i „Moja Kravica dečiji kutak”, gde će mališani moći da se zabave, crtaju i učestvuju u radionicama. Takođe biće predstavljen i međunarodni projekat „Bolnica za medvediće, kravice i ostale drugare”, gde će mališani moći da donesu svoje omiljene igračke na „preglede”, da razgovaraju sa medicinarima i studentima i razbiju strah od „belih mantila“.

Foto: Promo Imlek Foto: Promo Imlek

„Sa velikim zadovoljstvom, podržavamo manifestacije koje za cilj imaju promociju i unapređenje zdravog načina života”, poručuju iz Imleka.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti