IMATE SALO NA STOMAKU? Ova vežba će vaš struk dovesti do savršenstva! (VIDEO)

Kada želimo da se rešimo masnih naslaga koje se nalaze u predelu stomaka, recept je jasan - zdravija ishrana i beskrajno mnogo vežbanja. Ipak, postoji jedna vežba koja daje fenomenalne rezultate

  • 8

Toplo vreme podrazumeva nošenje što manje garderobe, kratke majice, farmerke sa plitkim strukom i slično, a sve to ističe nesavršenosti na stomaku. Ukoliko želite da se rešite upornog sala, praktikujte ovu vežbu.

OVO MORATE DA PROBATE: Super-lak i JEFTIN način da se rešite salceta sa stomaka!

Kada želimo da se rešimo masnih naslaga koje se nalaze u predelu stomaka, recept je jasan - zdravija ishrana i beskrajno mnogo vežbanja! Međutim, borba protiv sala nagomilanog sa strane, na bokovima, zahteva malo više varijacija u pokretima.

Ali, postoji jedna vežba koja daje fenomenalne rezultate! Profesionalci je zovu otklon trupa tegovima, a reč je o sledećoj vežbi:

Stanite u raskoračni stav i uzmite jedan teg u jednu ruku (ako nemate, poslužiće i flašica vode ili nešto slično). Ispravite se i naginjite se na stranu, spuštajući ispravljenu ruku sa tegom na dole.

Veoma je važno da se ne naginjete napred ili pozadi, kao i da ne upotrebljavate dve bučice, jer se u tom slučaju naprežu mišići obe strane i efekat se poništava.

Što se tiče broja ponavljanja, ukoliko koristite lakše tegove, broj ponavljanja može biti i do 20, a ukoliko ste odlučili da radite sa težim, budite umereni, 6 do 10 ponavljanja biće sasvim dovoljno.

(Telegraf.rs/ Izvor: Tvblic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    16. jun 2015 | 23:54

    Ova vezba ce vas ako je ne izvodite pravilno dovesti do trajnog deformiteta kicme , jer se ovim najmanje opterecuju misicni misici , a pravilna ishrana uz normalan aerobni trening ce vas dovesti do ravnog stomaka...inace ako bas zelite tanak struk , sipku iza vrata pa se vrtite do mile volje...

  • Moja S Ime

    17. jun 2015 | 00:22

    Imam sali i dobro mi stoji. :)

  • Isidora.

    17. jun 2015 | 19:49

    Znate sta? Imam salo,i ponosim se time. Zadovoljna sam svojim telom i ne zelim se utezati ni zatezati, zelim biti ono sto nisam. Volim sebe ovakva kakva sam! :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA