Ceo život koristite METAR, a niste imali pojma da vas on non-stop KRADE! (VIDEO)

Da li ste primetili da na svakom zidarskom metru postoji graničnik koji se pomera napred-nazad i tako mere uvek ispadnu pogrešne?

  • 4

Svako ko je nekad koristio metar sigurno je primetio da se graničnik koji služi da se zakači na ivicu zida, daske ili nečeg trećeg što želimo da izmerimo, pomera napred-nazad i kvari nam mere.

Kako sad da znamo da sve što smo napravili nije napravljeno po pogrešnim merama. Dakle, konačno smo otkrili pravog krivca za sve što se ne uklapa u našem životu.

Mi smo tačno izračunali i isplanirali, ali proizvođači ovih sprava za merenje su se zaverili protiv nas. Zato su devojkama farmerke tesne, a majice kratke. Zato se muškarci uvek nerviraju kad nešto popravljaju. Zato što slepo verujemo ljudima koji su nas poveli stranputicom.

Milimetar ovde, milimetar tamo i naš život počinje da ispada iz koloseka. Nauka jasno kaže da milimetar danas postaje kilometar kad se projektuje u budućnost. Zato, pazite kako merite.

Šalu na stranu, u ovom video-klipu ćete naći odlične trikove kako sve možete da upotrebite metar, a da to niste imali pojma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Hahaha

    11. novembar 2015 | 18:02

    Pre ce biti da neki neznaju oristiti metar.Zakacka na metru se pomice za njezinu debljinu!

  • Brale

    12. novembar 2015 | 06:31

    Ta zakačka mora da se pomera. Da nije tako onda merenje nebi bilo tačno. Kada se metar zakači za kraj onoga što se meri zakačka je izvučena i nula je na početku merenog materijala, a kada se meri tako što se početak metra prisloni na ono što se meri zakačka se uvuče i merenje opet počinje od nule. Znači metar bi bio neispravan ako se zakačka nebi pomerala.

  • Balja

    12. novembar 2015 | 10:11

    Nije tačno da metar krade samo ljudi nisu upućeni kako on funkcioniše i čemu služi to pomeranje napred nazad. Metar nije za svakog problem je u ljudima i u nepismenosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA