PET KORAKA DO OPUŠTANJA: Oaza za relaksaciju i uživanje

Nemate vremena za sebe, non-stop ste pod stresom? Pronašli smo oazu mira u kojoj ćete nakon samo pet koraka osećati neverovatan priliv energije i zadovoljstva

  • 0

Nakon nekoliko poslovnih sastanaka, stotine telefonskih poziva i mejlova na koje morate da odgovorite u roku od sekund, najbolje što možete da uradite za svoj duh i telo je da se opustite u nekoj od spa oaza. U prvih sat vremena prepustite se uživanju a posle možete da krenete i na zahtevnije fizičke aktivnosti koje će dovesti do novog priliva energije.

Mi vam donosimo program oporavka za samo dva sata.

SPA uživanje

Za početak predlažemo uživanje u vodenoj kapsuli nakon čega sledi opuštanje na kamenom krevetu. Kada se udobno smestite u providnu kapsulu sa deset tuševa, osetićete masiranje svih delova tela, sa naglaskom na mišiće vrata, leđa i podvodnu masažu stopala.

Toplota i para se stapaju u jedinstvenu prirodnu energiju. Dodatnu stimulaciju za vaša čula predstavlja hromoterapija, jer kapsula emituje nekoliko boja u toku tretmana. Lagana vodena prašina u spa kapsuli ravnomerno se raspršuje preko tela dodirom jednog dugmeta, a po želji možete dodati i vitamine i minerale. Uz to uživaćete u harmoničnim zvucima vodopada, pucketanju kiše ili vašoj omiljenoj muzici.

Pored automatskog uklanjanja bolova, vodena kapsula omogućava detoksikaciju, reguliše nivo celulita i pomaže u gubitku težine.

Tepidarijum

Kao završna etapa relaksa, posle vodene kapsule opustite se na krevetu čiju temperaturu možete podešavati kako god želite.

Sauna

Drugi korak u opuštanju je poseta sauni. Kako bi ste dodatno izbacili štetne materije iz tela i poboljšali cirkulaciju, biće vam dovoljno svega 5-10 minuta boravka u kućici za zagrevanje tela. Obavezno nakon toga istuširajte se hladnom vodom i nadoknadite izgubljenu tečnost.

Spremni za trening

Kada ste se relaksirali i opustili, vreme je da se posvetite treningu. Pomisao na fizičku aktivnost deluje već umarajuće, ali je trening najbolji način da energiju obnovite.

Kružni trening u teretani pomoći će vam da za kratko vreme aktivirate celo telo, a ako ne volite da planirate, najbolje je da se konsultujete sa trenerom koji će vam na licu mesta napraviti program prema vašim potrebama.

Ukoliko ipak više volite društvo, zavisno od temperamenta, možete se odlučiti za neki od grupnih programa. Za one koji više vole dinamičnije programe tu su kik-aerobik, body sculpting ili step.

Dok zamišljate svog šefa ili klijenta koji vam danima ne odgovara na poruke, pokretima iz borilačkih veština izbacićete negativnu energiju i vratiti se sa osmehom na posao.

Visok intenzitet programa omogućava i veliku potrošnju kalorija, što će pozitivno uticati na vašu figuru.

Za oblikovanje tela preporučujemo body sculpting, a za ljubitelje koreografije i rekvizita step-klupice su najbolji izbor.

Pilates i joga preporučljivi su za one koji vole meditaciju, prevazilaženje sebe i teže promenama iznutra, dok za vesele, koji vole dobru zabavu i umeju da osete ritam, na raspolaganju su dens-aerobik i hip-hop. Ples će vam pomoći da poboljšate elastičnost mišića, uspostavite poseban odnos sa svojim telom i povećate samopouzdanje.

Masaža i solarijum

Peti korak na listi oporavka je masaža. Bilo da odaberete relaks ili anticelulit, ruke iskusnih masera učiniće da ponovo osećate snagu u svakom delu tela. Poseban vid masaže je i antistres, tretman sa aromatičnim uljima, koji sledi nakon blagog pilinga i podstiče cirkulaciju celog tela.

Solarijum u umerenim količinama omogućava da bitku sa prvim sunčanim zracima dobijete u svoju korist. Kako biste pripremili kožu za divan preplanuli ten, dva tretmana od samo deset minuta nedeljno u solarijumu omogućiće vam fantastičnu podlogu za sunčanje tokom letnjeg odmora.

Da bismo vam uštedeli vreme, pronašli smo oazu opuštanja u kojoj možete sprovesti program relaksacije od početka do kraja. TOP FORM UNISEX fitnes i spa centar nudi posebne povoljnosti svojim klijentima ne celokupan program usluga.

Pored biznis klijentele kojoj je ovo omiljeno mesto i svratište mira nakon posla, Top Form neguje i porodične vrednosti. Ukoliko želite da vikend iskoristite za odmor, možete povesti i decu, za koju u centru postoji posebna soba u kojoj mogu da se igraju, uživaju u crtanim filmovima, crtaju...

Za naše čitaoce TOP FORM UNISEX  poklanja mesečnu članarinu za fitnes klub, a potrebno je samo da pošaljete mejl sa imenom i prezimenom na mejl karte@telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA