Produženi SAJAMSKI POPUSTI za nameštaj po vašoj meri

A. V.
Vreme čitanja: oko 3 min.

Beogradski sajam nameštaja je završen, ali sjajni sajamski popusti i dalje traju

Foto: Promo/ Darijana nameštaj

Nameštaj krojen po vašoj meri još uvek može krasiti vaš dom, zato ne propustite priliku da iskoristite produžene popuste i pronađete idealne komade koji će osvežiti vaš prostor.

Uz vrhunski dizajn, kvalitetne materijale i besprekornu izradu, komadi poput garnutre, sofe, ležaja ili fotelje stvaraju prostor u kojem ćete se osećati udobno, inspirisano i potpuno zadovoljno – mesto u kojem ćete rado provoditi vreme. Zamislite da možete da odete u salon nameštaja koji vam nudi da birate model ili da ga nacrtate, sa tačnim dimenzijama, stepenom udobnosti, u boji u kojoj ste oduvek zamišljali vaš komad nameštaja iz snova. Sve to, i mnogo više moguće je na adresi Zage Malivuk 65a (Krnjača). Stručni tim salona "Darijana" je uvek tu da vam pruži kompletnu podršku i stručne savete u odabiru nameštaja, kreiranog po vašim željama i potrebama. Osima toga, pružaju uslugu kompletne restauracije i presvlačenja svojih modela ili modela drugih proizvođača.

Budići da je tokom Beogradskog sajma nameštaja vladalo veliko interesovanje za kupovinu po sniženim cenama, sajamski popusti se u salonu "Darijana nameštaj" produžavaju do 13. oktobra.

Možda neki od ovih pažljivo dizajniranih komada postane savršen dodatak vašem domu, i to uz značajne uštede – čak do 50%.

Sofa i fotelja Milica zajedno mogu formirati ugaonu garnituru (spoljna dimenzija 275x200) koja još uvek ima sajamsku cenu – 94.800 rsd i dostupna vam je odmah. Garnitura može biti formirana i kombinacijom ležaja, fotelje i taburea. U beloj boji dostupna je u salonu po sajamskoj ceni od 133.100 rsd. Punjenje od sunđera gustine 35 mikrona pruža optimalnu udobnost i dugotrajnu podršku.

Foto: Promo/ Darijana nameštaj
Foto: Promo/ Darijana nameštaj
  • Garnitura Zoja 5 koju čine sofa i fotelja jedna je od traženijih modela – sajamska cena 82.150 rsd.

  • Sofa Lucija je model sofe koji se uklapa u elegantan i romantičan stil, a u zavisnosti od izbora materijala može se idealno uklopiti u klasični, pa čak i u industrijski stil ukoliko ste tako zamislili svoj prostor – sajamska cena 47.000 rsd.

  • Sing ležaj Aurora (Spoljna dimenzija 220x90, korisna dimenzija 200x80) sa prostorom za odlaganje dostupna je po novoj ceni od 57.050 rsd (cena pre sajamskog popusta – 114.100 rsd).
Foto: Promo/ Darijana nameštaj

Francuski ležaj IX - Uzglavlje ovog ležaja je modernog dizajna i ne zauzima mnogo prostora u vašoj spavaćoj sobi. Jednostavan i lep model koji je uklopljiv u svaki stil sobe. – SAJAMSKA CENA 44.700 rsd.

Foto: Promo/ Darijana nameštaj

Fotelja više nije samo komad nameštaja – postala je ključni element modernih enterijera. Bilo da je u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi ili kancelariji, moderni dizajn fotelje obogaćuje ambijent i donosi dozu luksuza i funkcionalnosti svakom prostoru.

  • Fotelja Mafina (spoljna dimenzija: R100cm, punjenje: sunđer 35 mikrona gustine) - Stara cena - 47.440 rsd, sada je dostupna po SAJAMSKOJ CENI od 23.720 rsd.

  • Fotelja Maki (spoljna dimenzija 70x80, punjenje: HR pena 3536) - Stara cena - 31.900 rsd, sada je dostupna po SAJAMSKOJ CENI od 28.700 rsd.

  • Fotelja Jaje (spoljna dimenzija: 100x90, punjenje: sunđer 35 mikrona gustine) - Stara cena 40.000 rsd, sada je dostupna po SAJAMSKOJ CENI od 20.000 rsd.
Foto: Promo/ Darijana nameštaj

Radno vreme salona dok traju sajamski popusti je radnim danima od 07-20h, u subotu, 12.10. od 10-16h, ali i u nedelju, 13.10. od 10-16h. Prilika da unesete kvalitet i stil po povoljnijoj ceni nikad nije bila primamljivija! Saznajte više o aktuelnim ponudama na sajtu www.darijananameštaj.com.

(Ona.rs/PR)