Šta jede doktorka koja leči ljude od raka? Ovo su sva 3 njena obroka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za večeru ona najčešće jede biftek sa prilogom od zelene salate ili avokada, kukuruza, kao i slatkog krompira sa puterom

Doktorka Li Erin Koneli je osnivač Centra za novu medicinu i na svom "Instagram" profilu često deli savete o zdravlju i zdravoj ishrani sa svojim pratiocima. Obraća se na teme koje najviše interesuju ljude, kako bi dobili prave informacije, na pravom mestu.

Ona i sama vodi zdrav život i ima zdrav odnos sa ishranom, te sama, ali i na zahtev pratilaca, snima šta to ona u toku celog dana. Njena ekspertiza jeste revolucionarni integrativni pristup lečenju i prevenciji raka. Njen program i druge praktične strategije pomogli su hiljadama pacijenata.

Doktorka izbegava prerađene sastojke i drži se visokokvalitetnih namirnica, što uključuje puno bifteka, jagnjetine, sezonskih salata, krompira i dobro obrađenog putera kako bi obezbedila unos zdravih masti.

Za večeru ona najčešće jede biftek sa prilogom od zelene salate ili avokada, kukuruza, kao i slatkog krompira sa puterom. 

Zelena salata je bogata kalijumom i magnezijumom i popularna je zbog visokog sadržaja vitamina K koji je ključan za zdravlje kostiju i srca.

Drugo veče je svoj biftek uparila sa avokadom, paradajzom i dva mala krompira, dok je za jedan obrok imala crveno meso sa krompirom i puterom i cezar salatu.

Ostale priloge koje ona priprema uz bifteke ili jagnjeće kotlete uključuju pečeni krompir sa puterom i pavlakom i paradajz isečen na kriške sa parmezanom, maslinovim uljem i sirćetom.

- Veoma se fokusiram na kvalitet hrane vodeći računa da svi sastojci budu super kvalitetni, da je dobro nabavljena i da je ukusna i hranljiva - rekla je ona u jednom od videa.

Dr Li je takođe podelila da njen prosečan dan počinje sa dva kuvana jaja i dve kriške svežeg raženog hleba.

Za ručak bi to bila salata u takos stilu, a zatim standardna večera od jagnjećih kotleta i pečenog slatkog krompira, piše "Daily Mail".

(Ona.rs)