Glumica trenutno najpopularnije serije se borila za život: "Da nije bilo njega, ne bih bila ovde"

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako otkriva, nije trebalo da se vrati na snimanje

Foto: Tanjug/AP

Fanovi popularne serije "Emili u Parizu", koja sada postaje bogatija za još jednu sezonu, poprilično su zabrinuti za zdravlje glumice koja tumači lik Mindi. Nakon što se saznalo da je umalo četvrta sezona izašla bez najbolje prijateljice glavnog lika, Emili, oglasila se i glumica Ešli Park, koja tumači Mindi.

Naime, Mindi je zbog sepse završila u bolnici i bila je životno ugrožena. Srećom, prevazišla je taj težak period uz poršku kolega sa snimanja i dečka. Nekoliko meseci kasnije, Ešli se vratila na snimanje.

Trinaestog septembra bio je Svetski dan sepse, a Ešli je javno govorila o svom slučaju, koji kako navodi, svakome može da se desi, bez obzira na to koliko ste zdravi.

-  Mislim da ja i mnogi ljudi u mom životu, nismo znali šta je sepsa. To je stanje kada vam organi otkazuju. I to je nešto što možete dobiti od nečega tako malog poput posekotine na prstu. Dobila sam je od tonzilitisa.

Mislim da samo pojačavam i ohrabrujem ljude da pretražuju šta je to, i razumeju šta je t i,koliko može biti kritično. Budite sigurni da ste dobro informisani - rekla je u intervjuu za "Pedestrian.tv".

Iako scene u seriji izgledaju sa lakoćom urađene, Ešli je priznala da je bilo izuzetno teško i da možda nije trebalo da se vrati na snimanje.

- To je nešto što i dalje procesujem. Za mene, pored sreće koje osećam, ne mislim da sam mogla da izdržim sezonu i nije trebalo da se vraćam na snimanje, ali sam uspela zato što je to naša četvrta sezona i imala sam mnogo podrške.

Nisam stigla da odem kući pre putovanja u Parizu, a da nije bilo Pola Formana, ne bih bila ovde. Značilo mi je da imam ljude koji me vole i koji su verovali mom oporavku - navodi ona.

(Ona.rs)