Članica kraljevske porodice otkrila istinu o lečenju Kejt Midlton i kralja Čarlsa: Ovako su se borili sa rakom

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Opisala je kako se sa lečenjem nosila Kejt, a kako Čarls

Foto-kolaž: Foto-montaža: Profimedia/SplashNews.com, Profimedia/Backgrid USA / GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Ovo je, bez sumnje, bila teška godina za Kejt Midlton, princezu od Velsa, a cela njena porodica, uključujući Sofi Vindzor, naizgled je izuzetno ponosna na to kako je podnela ovaj težak period.

U novom intervjuu, Sofi je Ketrin nazvala "divnom". U razgovoru za "Hello" magazin, rekla je: "Poslednji put sam je videla na Vimbldonu. Bilo je tako veselo videti je, prelepu kao i uvek. Bila je neverovatno hrabra i tako joj dobro ide".

Kejt je u januaru bila podvrgnuta planiranoj operaciji abdomena, pre nego što je u martu objavila da će se lečiti od raka. Prošla je kroz ciklus preventivne hemioterapije koji je završila u septembru i od tada se vrlo postepeno vraćala poslu i zvaničnim angažmanima.

Nema sumnje da se princeza oslanjala na svoju porodicu tokom ovog zastrašujućeg i nepredvidivog perioda, uključujući tu i svekra. Kralj Čarls najbolje zna kako joj je bilo, on se takođe lečio, a njegova supruga Kamila je nedavno dala ohrabrujuće obaveštenje da mu je "veoma dobro".

"Jednostavno mu ne pada na pamet da se odmori, nešto što oni koji ga vole očajnički žele da uradi", rekla je Sofi Vindzor, dodajući da se kralj "bori sa rakom i ne daje sebi ni trenutka - on je duboko inspirativni čovek".

Sofi, formalno poznata kao žena Frederika Vindzora, udala se za svog muža, sina princa i princeze Majkla od Kenta, 2009. Frederik je rođak Vilijama i Harija, 53. u redu za tron, a trenutno radi kao izvršni direktor "JPMorgan Chase". Sofi je, u međuvremenu, glumica koja radi pod svojim devojačkim prezimenom Vinkleman, a poznata je po ulogama u "Buđenje mrtvih", "Vonka" i, možda najznačajnije, "Pip šou".

(Ona.rs/Hello/Tatler)