Neven je paralizovan, a sad pokazuje kako mu izgleda seksualan život: "Ovo je najkorisnije nešto na internetu"

N. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladić je objasnio kako nije mislio da će snimiti video u kojem daje smernice za polni odnos, ali je naglasio da smatra kako treba izaći iz komfor zone ako će to pomoći drugim ljudima

Mladi par iz Amerike odlučio je da na "TikToku" podeli svoje iskustvo kako izgleda seksualni život osoba sa telesnim invaliditetom. Naime, Neven Hart iz Kalifornije ostao je paraliziran od struka nadole, kada je imao 20 godina, nakon nesreće na motoru.

Sada se nalazi u kolicima, a njegova verenica Amber, zajedno s njim, podelila je svoje iskustvo koje su mnogi nazvali "trenutno najinformativnijem sadržajem na internetu".

Amber i Neven redovno odgovaraju na pitanja svojih pratilaca (kojih je trenutno 546 hiljada), a takođe su otkrili, kako bi i drugima u takvoj situaciji poslužilo za edukaciju, kako izgleda njihov seksualni život.

Neven je ispričao kako koristi supstancu koja se unosi injekcijom u vrh penisa kako bi postigao erekciju, a Amber je na to dodala kako ta supstanca nije pokrivena njihovim zdravstvenim osiguranjem te košta 180 dolara (oko 165 eura) za dve bočice.

Zatim je navela da su Nevenu u rehabilitacijskoj klinici preporučili sedalicu koja se pomiče napred-nazad, koja reaguje na samo pomicanje vrata osobe koja sedi u njoj. Ta sprava košta 550 dolara (oko 500 eura), a Neven kaže da "vredi svakog centa".

Mladić je objasnio kako nije mislio da će snimiti video u kojem daje smernice za polni odnos, ali je naglasio da smatra kako treba izaći iz komfor zone ako će to pomoći drugim ljudima, dok je Amber dodala da su se na taj video odlučili jer ni sami nisu mogli doći do potrebnih informacija, nakon što je Neven doživeo nesreću.

Njihov video skupio je preko 30 miliona pregleda i izazvao lavinu pozitivnih komentara, iz kojih se može videti kako je to danas čak i na internetu još uvek tabu tema, a koliko s druge strane ima osoba kojima trebaju takve informacije, prenosi "SlobodnaDalmacija".

(Ona.rs)