Za ova tri horoskopska znaka izobilje počinje 25. juna: Da li ste među njima?

N. K.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Kakav pozitivni životni preokret

Dvostruki udar pozitivne energije stiže nam 25. juna 2024. godine, a to je zato što imamo Mesec u Vodoliji u kvadratu sa Uranom. Ono što to u astrološkim terminima znači jesu sreća i sposobnost da se stvori više toga po svojoj volji.

Vodolija u kvadratu sa Uranom upućuje poziv svima, ali za ova tri horoskopska znaka izobilje je zapisano. Utorak 24. donosi početke finansijske dobiti i optimističan pogled u budućnost.

1. Ovan

Foto: Pixabay

Dobrodošli u sezonu izobilja, ako je neko spreman za to, to ste vi, Ovnovi. Naporno ste radili da stignete ovde i svi vaši snovi su toliko fino podešeni da se osećate kao da ste više nego spremni da sve ostvarite.

Tokom ovog tranzita Uran/Vodolija, spremni ste da primite darove za koje znate da su vam suđeni. Dani čežnje i oskudice se bliže kraju. Proživeli ste teška vremena.

Od utorka, 25. juna, krećete u novi pobednički niz. Ovo nije samo sezona izobilja, to je i sezona samopouzdanja i ljubavi.

2. Strelac

Foto: Pixabay

Uskoro ćete ući u sezonu izobilja i ljubavi jer ste otvoreni za sile prirode i naučili ste da ako se borite sa njima umesto da se borite protiv njih, obično ćete na kraju imati koristi - čak i ako te prednosti dolaze sa snažnim poukama.

Uvek ste otvoreni za učenje i ovog puta, 25. juna, možete da vidite kako strpljenje vodi do profita. Ulazite u potpuno novi stil života zasnovan na samoljublju i samopoštovanju.

Izobilje koje privlačite na svim poljima proizilazi iz napora koje ste uložili da učinite svoj život boljim.

3. Vodolija

Foto: Pixabay

Ako će neko pozitivno reagovati na svu ovu energiju Urana/Vodolije, to ste vi, Vodolija.

U vašem svetu je definitivno sve u redu, jer osećate da je ovo stanje u izobilju vaše pravo po rođenju.

Vi ste osoba od zahvalnosti, što pomaže da se pojača veliki dar primanja. Ono što počinje kao znak da vam stvari idu dobro, postepeno napreduje u ono što biste mogli shvatiti kao potpunu promenu u načinu na koji živite. Budućnost ne samo da izgleda svetla za vas, Vodolijo, ona izgleda neverovatno i privlačno, prenosi "Yourtango".

(Ona.rs)