Horoskopski znaci koji vole da sabotiraju sopstvenu sreću: Oni uživaju u "kazni univerzuma"

N. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko voli da sabotažira svoju sreću?

Foto-ilustracija: Shutterstock

Kada se upitamo koji horoskopski znak je najskloniji samosabotaži, zapravo treba da saznamo koji znak se često "zaglavi" u 12. polju, kući koja se najviše opire da bude otelotvorena.

1. Devica

Device su poznate po tome što su orijentisane na detalje i beskrajno pedantne, a sa Lavom u 12. polju kojim vlada Sunce, istovremeno vole i mrze svetlost reflektora. Dvanaesto polje kojim upravlja Sunce čini da se Device preterano identifikuju sa svojim samosabotirajućim navikama i imaju osećaj ponosa zbog svoje potrebe za kontrolom.

Najgore je to što čak i nakon što zasluže svoju slavu, izbegavaju da preuzmu bilo kakvu zaslugu.

2. Lav

Lavu je potrebna magija reflektora, ali čak i ovaj veoma upadljiv znak, koji voli da bude u centru pažnje, može se smatrati samodestruktivnim.

Sa 12. poljem kojim vlada Mesec, Lavovi imaju tendenciju da sakriju svoja prava osećanja i zaštite srce,  ubeđujući sve da zaista žive savršen, glamurozan život.

3. Strelac

Njihovim 12. poljem vlada Mars - planeta akcije, kretanja i sukoba. Poznati svojoj veseloj prirodi, mrze da ih se posmatra u negativnom svetlu, tako da se često povlače "u nevolji".

Imaju tendenciju da se usredsrede na pogrešne stvari umesto da samo obave posao koji je pred njima, prenosi "Purewow".

(Ona.rs)