Njena žena ima 66 godina, ali i njen dečko: Planira da se razvede, ali sažaljeva suprugu zbog godina

M. P.
Vreme čitanja: oko 3 min.

"Kit i ja ćemo zauvek biti zajedno", govori ona

Julija Zelg, TikTok senzacija koja je privukla pažnju kada se udala za ženu 37 godina stariju od sebe, izazvala je veliku pažnju nesvakidašnjim odnosima. Naime, nedavno je objavila da se razvodi, ali i da je pronašla novu ljubav.

Otkrila je detalje o svom novom romantičnom interesu, starijem muškarcu koga je upoznala tokom njihovog otvorenog braka. Julija, koja ima 29 godina, i njena supruga Ajlin de Frist, star je 66 godina, a prvobitno su se povezale preko "Tindera" i venčale su se 2019. godine nakon godinu dana zabavljanja. Međutim, nakon pet godina bračne sreće, sada se razvode.

- Mnogi ljudi pretpostavljaju da sam se razvela zbog velike razlike u godinama, ali zapravo to uopšte nije imalo veze s tim. Kada sam se udala za svoju bivšu ženu, postojalo je mnogo stvari o njoj koje nisam znala. To uključuje finansijske i druge probleme njenog bivšeg supruga - objašnjava Julija.

Nakon što je odlučila da je razvod najbolja opcija, Julija sada usmerava svoju pažnju na "napredovanje i oporavak od svojih prošlih iskustava".

- Iako je ono što se desilo bilo izuzetno srceparajuće, mi i dalje ostajemo prijatelji. Ona skoro nikoga drugog ne poznaje u Velikoj Britaniji, a u kasnim je šezdesetim godinama, tako da je nisam mogla jednostavno ostaviti. Naši razvodni papiri još uvek se obrađuju, ali kada to bude završeno, nećemo imati nikakvih pravnih ili finansijskih obaveza - govori.

Kako dodaje, iako otvorena veza i brak može biti odlična za neke parove, to nije bio izbor za nju. Navodi da je bila vrlo depresivna i da je "otvorila" brak, jer se nije osećala dovoljno voljenom, poštovanom i kao da ima emotivnu podršku od nje. No, to ju je spojilo sa Kitom. 

Kit sa Julijom deli razne interese, a sve je počelo od pričanja o fudbalu i deljenja istih vrednosti, uprkos razlici u godinama.

- On je renovirao kuću u mom kraju. Odmah smo se svideli jedno drugome jer smo oboje navijači "Čelsija" i zbog toga što je on najslađa stvar ikada - govori ona.

Kit (66), poreklom iz Jorkšira i sa dvoje dece iz prethodnog braka, osvojio je Julijinu naklonost svojom ljubaznošću. On je izuzetno nežan i ljubazan, kako kaže ona, a dodaje da nikada nije upoznala muškarca koji može biti "tako fin".

- Mogu da razgovaram s njim i izrazim se bez straha od osude. Stvarno me razume. Takođe volim što je jako prizemljen i tretira svakoga s poštovanjem.

Njihova veza se produbila nakon što je Julija odlučila da podnese zahtev za razvod od Ajlin, cementirajući monogamnu vezu s Kitom. Razmišljajući o njihovoj odluci, Julija je otkrila:

- Već smo se voleli pre, ali smo počeli ozbiljnije da shvatamo našu vezu nakon što sam podnela zahtev za razvod. On me nikada nije pritiskao da to uradim i uvek je govorio da mu je u redu što imamo otvoren brak, ali mislim da je duboko u sebi želeo da budemo posvećeniji.

Od tada su prihvatili monogamiju, pronalazeći ispunjenje u svojoj ekskluzivnoj vezi. Julija dodaje da se od tada osećaju ispunjeno i da su bez daljeg govora znali da njihova veza ne treba biti otvorena.

Julija je otvoreno govorila o neočekivanom interesu javnosti za svog partnera Kita, s obzirom da je ona poznata influenserka.

- On nije znao mnogo o influenserima na društvenim medijima kada smo se prvi put sreli, pa je bio prilično iznenađen nivoom interesovanja za moj život. Ali, sada je zaista prihvatio društvene medije. Ima svoj Instagram nalog i objavljuje svakodnevno! - dodaje Julija.

Toplo je komentarisala njegovu ulogu podrške, posebno kada se suočava sa negativnostima na internetu. Kako kaže, najbolji lek za hejtere je ignorisanje. Zajedno, Kit i Julija imaju velike planove. Žele da zauvek budu zajedno. 

Iako je njena porodica bila šokirana što se viđa sa muškarcem, shvatili su zašto kada su upoznali novog dečka.

- Moja porodica je navikla na to da me privlače stariji ljudi, pa to nije bilo iznenađenje. Ali bili su zapanjeni kad su saznali da se viđam s muškarcem jer sam ranije bila samo u vezama sa ženama. Ali kada su upoznali Kita, razumeli su zašto sam tako zaljubljena u njega - otkriva.

Kit i Julijina bivša supruga ne beže od susreta, već se dešava da nekada takođe zajedno jedu ili odu na piće. Odlično se slažu, što Julija tumači kao olakšavajuću okolnost, navodi "Manchestereveningnews.co.uk".

(Ona.rs)