Bivši i sadašnji se utrkivali ko će bolje da čestita rođendan najlepšoj ženi ikada: Monika Beluči je srećnica

J. V.
Vreme čitanja: oko 3 min.

Blago njoj!

Foto-kolaž: Tanjug/AP

Italijanska glumica Monika Beluči proslavila je poslednjeg dana septembra 60. rođendan, a društvene mreže su tim povodom preplavile njene fotografije u čestitkama fanova i njenih dragih kolega i saradnika.

To je uradila i naša glumica Sloboda Mićalović.

Međutim, svi su čekali čestitku samo jednog čoveka - njenog aktuelnog partnera. I zaista, nije razočarao.

Američki režiser uložio je sve napore i "potegao veze" da ulepša 60. rođendan glumici. Tim Barton, koji je uz pomoć tima italijanskog izdanja magazina "Vogue" poklonio filmskoj divi editorijal snimljen na osnovu njegovih crteža.

Kako je otkrio, svoju devojku je crtao od prvog dana njihove ljubavi, a na osnovu ovih dela su snimljeni portreti za prestižni magazin jedne od najlepših žena u istoriji kinematografije.

I bivši i dalje zna da bude romantičan

Međutim, na Monikin poseban dan ono što su godinama imali nije zaboravio ni njen bivši suprug Vensan Kasel.

Izrazio je poštovanje prema Moniki Beluči kao prema majci njihove dece, a istovremeno je pokazao da mu je zanosna filmska diva i danas veoma, veoma draga.

Glumac, koji trenutno čeka četvrto dete, podelio je staru fotografiju Belučijeve, nastalu u danima njihove najveće ljubavi, na kojoj vidimo glumicu kako doji njihovu mlađu ćerku u automobilu dok joj mlađa spava u krilu.

- Srećan rođendan, Monika - napisao je Kasel i dodao emodži u obliku belog srca.

A izgleda da je mislio da je to malo, pa je na svoj profil okačio Monikinu sliku sa ćerkom Devom i kratko napisao "Porodica".

Ovakva ljubav, stras i lepota se ne zaboravljaju izgleda!

Istorija ljubavi sa "najružnijim zavodnikom"

Beluči i Kasel bili su u braku od 1999. do 2013. Jasno je da su u dobrim odnosima nakon razvoda. Francuz je sada sa Narom Baptisti sa kojom čeka dete, iza sebe ima brak sa Tinom Kunaki, a ta veza donela mu je ćerku Amazoniju.

Monka Beluči i Vensan Kasel prvi su se put poljubili u sceni filma "Apartment" i taj poljubac nikad nisu zaboravili. Glumica je kasnije rekla da njihova ljubav nije bila na prvi pogled , no Vensan je mudro ćutao - ipak je morao zadržati titulu plejboja.

Dok su ih svi zvali "Lepotica i zver", mnogi su mislili da se ona priklanja njegovim pravilima, no istina je bila drugačija, on je glumicu tri godine molio da žive zajedno. Na brak je pristala tek kad je on doživeo saobraćajnu nesreću.

Nakon što su se venčali, Monika i dalje nije pristajala na zajednički život s Kaselom. Oboje su imali zasebne stanove, snimali su se na različitim stranama sveta, no videlo se da je privlačnost velika.

Nije joj se žurilo da postane majka i uporno je odbijala želje Vensana Kasela da im rodi dete. Prvu kćer rodila je u 39. godini, a drugu u 45. godini.

Kad je dobio dugo željene ćerke, Vensan se preporodio, a Monika je svu svoju pažnju usmerila na njih dve. I umesto da ih deca spoje, par se udaljio. Za Moniku se šuškalo da vara muža, a njega su povezivali s mladim i zgodnim glumicama.

Njih dvoje nisu komentarisali ništa što je pisalo u štampi vladala je tišina, godinama. Vensan Kasel nakon razvoda nije rekao niti jednu reč o Moniki Beluči. A Monica je takođe ostala dostojanstvena.

(Ona.rs)