Džastin Timberlejk prekinuo koncert da bi pomogao svom fanu da zaprosi devojku

Vreme čitanja: oko 1 min.

U publici je primetio transparent na kojem je pisalo: "Mogu li da zaprosim Saru?"

Foto: Tanjug/AP/Chris Pizzello

Američki pevač i glumac Džastin Timberlejk prekinuo je u ponedeljak uveče koncert u Barkliz centru u Bruklinu, u Njujorku, kako bi mladiću iz publike pomogao da zaprosi devojku.

Kako prenosi Miror, Timberlejk je nastupao u okviru svetske turneje "The Forget Tomorrow" kada je u publici primetio transparent na kojem je pisalo: "Mogu li da zaprosim Saru?".

Timberlejk je odmah prekinuo koncert kako bi ispunio želju obožavaoca.

"Vidim transparent sa pitanjem: ’Mogu li da zaprosim Saru?’ Jeste li spremni?", poručio je muzičar.

Mladić po imenu Donald iskoristio je trenutak kada je publika skandirala u znak podrške, kleknuo na jedno koleno i izjavio: "Volim te, ti si moj najbolji prijatelj. Hoćeš li se udati za mene?"

Bračna ponuda emitovana je širom arene na velikim ekranima, a klicanje publike se naglo pojačalo kada je Sara odgovorila potvrdno.

Dok je Donald stavljao prsten na Sarin prst, Timberlejk je čestitao paru.

Samo tri dana ranije, Timberlejk je na koncertu u Montrealu obeležio godišnjicu braka sa glumicom Džesikom Bil, sa kojom je u braku od 2012. On je tokom nastupa odao počast svojoj supruzi, koja je bila prisutna u publici.

"Moja žena je ovde večeras. A večeras je i 12-godišnjica našeg braka. Zato, budi dobar prema njoj, Montreale, jer me večeras ona deli sa svima vama. Volim te, dušo", poručio je Timberlejk.

(Ona.rs/Tanjug)