Oprostila mu je 92 prevare, od toga neke i u trudnoći: Nejmara je Bruna ostavila, pa se brže-bolje pomirila

J. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Tokom posete Bliskom istoku, Bjankardi je uslikana kako se opušta u bazenu sa Nejmarom i njihovom ćerkom. Delili su i snimke na kojima 32-godišnji plejmejker spava pored Mejvi

Printskrin: Instagram/brunabiancardi

Izgleda da je brazilska superzvezda Nejmar obnovio svoju vezu sa Brunom Bjankardi, jer kako bi se drugačije mogla tumačiti objava napadača Al-Hilala koju je pre nekoliko dana podelio na "Instagramu"?

Influenserka i model Bruna Bjankardi je majka Nejmarove ćerke Mejvi. Bili su razdvojeni u vreme njenog rođenja u oktobru 2023. Međutim, već neko vreme se priča o tome da su ponovo zajedno.

Bjankardi je na svom "Instagram" nalogu krajem septembra podelila slike posete Dubaiju, na kojima joj se pridružio Nejmar, koji sada igra u Saudijskoj Arabiji za Al-Hilal. Fudbaler se oporavlja od teške povrede kolena zbog koje je ostao van terena 12 meseci.

Tokom posete Bliskom istoku, Bjankardi je uslikana kako se opušta u bazenu sa Nejmarom i njihovom ćerkom. Delili su i snimke na kojima 32-godišnji plejmejker spava pored Mejvi.

Nejmar i Bjankardi su našli vremena i za noćni provod tada, a pala je i fotografija poljupca.

I sve bi obo bila jedna slatka priča da nije činjenice da je Nejmar varao Brunu maltene na svakom koraku.

Prevare su njegovo drugo ime, a mediji spekulišu da ih je bilo toliko da je teško i pretpostaviti broj. Ipak, one za koje se zna, a desile su se u poslednjih nekoliko godina dok je bio u vezi sa Brunom Bjankardi, kreću se oko broja 92.

- Nakon 92. prevare, veza između Nejmara i Brune Bjankardi je došla do kraja. Njih dvoje već pripremaju službenu objavu, ali održavaju prijateljski odnos zbog svoje kćeri Mejvi - pisali su.

Nezvanično, Nejmar je više puta prevario Brunu. čak je i posle njenog porođaja bio uhvaćen sa dve devojke na žurki, dok je čak nemački tabloid "Bild" objavio da ovaj par ima i poseban ugovor. Preciznije, postoji "intimna klauzula" koja navodno dopušta Nejmaru da flertuje i spava sa drugim ženama. Ako ima istine u tome, definitivno Bruna nije želela da trpi nakon što je u medijima bila "bombardovana" zbog Nejmarovog zanemarivanja.

- Ovo je privatna stvar, ali pošto me stalno povezuju sa raznim vestima, sumnjivim stvarima i šale se na moj račun, moram da vas obavestim da ja nisam u vezi. Mi smo Mejvini roditelji i to je razlog našeg odnosa. Nadam se da me više nećete povezivati sa takvim vestima i tračevima. Hvala - napisala je 29-godišnja influenserka iz Brazila kada su priče o prevari bile po svim medijima.

Nejmarova žena ima tek 30 godina, bila je student marketinga, bavila se manekenstvom, a sada je poznata influenserka.

Upoznali su se 2020. godine, kada su brzo ušli u vezu. Nejmar ima još jedno dete sa Karolinom Dantas.

(Ona.rs)