Tajni sastojak za hrskavu proju: Mali dodatak koji će dati poseban šmek omiljenom srpskom doručku

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Pripremite obrok koji će vas "oduvati"

foto: Shutterstock

Proja je tipično jelo koje se u našem narodu jede za doručak. Napravljena od kukuruznog brašna, može biti i prilog nekim drugim jelima.

Kada je napravite, njen miris će se proširiti celom kućom i vrlo brzo će i podlenje parče nestati sa vaše trpeze. Svima je poznat recept za proju, ali postoji i jedan tajni sastojak koji će ovom jelu dati posebnost.

Šta je u pitanju?

Potrebno je da u vašu pripremu ubacite i - šećer. Da, ako dodate šećer, dobićete hrskavu koricu proje pred kojom nećete ostati imuni, piše "All recipes". Isto tako, možete ubaciti i malo putera za jači ukus.

Bilo kako da je spremate i pre svega pečete, proja će uvek biti dobar izbor za celu porodicu, a posebno sa ovim malim dodatkom.

Kada probate, javite nam utiske.

(Ona.rs)