Kako izgleda koža 2 nedelje nakon odvikavanja od šećera i prerađene hrane: Influenserka šokirana rezultatima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Isprva je prestala da konzumira proizvode u januaru u pokušaju da poboljša zdravlje creva. A onda je nedavno ponovo pokušala da izbaci šećer, ovoga puta dokumentujući proces video-snimkom

Kada je Tifani Henrikes odlučila da se odrekne šećera i prerađene hrane, nije očekivala da će tako brzo uočiti prednosti.

Ali posle samo dve nedelje, 25-godišnjakinja je počela da doživljava fizička i mentalna poboljšanja.

Fitnes influenserka je ranije ovog meseca podelila video koji prikazuje njenu transformaciju koja je prikupila 2,3 miliona pregleda na "TikToku".

- Nakon što sam prestala sa konzumacijom šećera, primetila sam povećanje nivoa energije, poboljšanje raspoloženja, smanjenu anksioznost, poboljšan kvalitet sna, jasniju i blistavu kožu, a sada nemam akne - rekla je za "Newsweek".

Inače, ona je svakodnevno konzumirala šećer jedući kolačiće, sladoled i drugu prerađenu hranu.

Isprva je prestala da konzumira proizvode u januaru u pokušaju da poboljša zdravlje creva. A onda je nedavno ponovo pokušala da izbaci šećer, ovoga puta dokumentujući proces video-snimkom.

Krajem marta, njen video je pokazao da je njena koža bez sjaja, u bubuljicama i podočnjacima. Nedavni snimak prikazuje je sa blistavim tenom - što povezuje sa izbacivanjem šećera.

Izvod iz natpisa klipa kaže da je to bila najbolja odluka ikada.

- Uporedo sa fizičkim prednostima, iskusila sam mentalnu jasnoću, smanjenu zamagljenost mozga i sveukupno poboljšanje mojih kognitivnih funkcija. Pored toga, više ne doživljavam probleme sa zdravljem creva ili grčeve.

Influenserka je svoju prethodnu ishranu zamenila prirodnom hranom.

- Prioritet dajem voću, povrću, nemasnim proteinima poput piletine i zdravim sastojcima. I dalje uživam u prirodnim zaslađivačima poput meda, sušenom voću poput manga i urmi, dok ih uključujem u uravnoteženu ishranu.

(Ona.rs)