Mint-boja se vratila iz 2013. i to dokazuje Jelena Đoković: Ponovo su svi gledali u ono što je obula

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle "Hermes" papuča, Jelena je ponovo ubola trend!

Foto: Promo/ Dalibor Danilović

Mint je svetla i živahna nijansa zelene i baš tako je izgledala Jelena Đoković, u odelu te boje na promociji animiranog filma, u čijem je stvaranju i sama učestovala, pozajmljujući glas. Osećaj svežine i lakoće ova boja dala je dvodelnom Jeleninom "oversized" odelu, što je inače suprotno od utiska koji ostavljaju hladniji tonovi.

Od haljina do tašni, sandala i nakita, ne postoji savršenija i lepša boja za ovu sezonu. Ako se brinete da li će možda ovakva boja da vas ispije i da nikako neće biti u skladu sa vašim tenom, ne brinite. Jeleni, kao plavuši i kao nekome ko inače ne voli da bude preplanuo, mint zaista odlično stoji.

Ako mint povezujete sa "najboljim godinama pastelnih boja", od 2013. pa do 2017. i ne želite da se na bilo koji način vraćate u modu iz tog perioda, možda će vas oraspoložiti činjenica da je ona i te kako napravila svoj "comeback" i to u punom sjaju, kroz moderne krojeve, trendovske komade i naravno, uz ličnosti koje je nose.

Foto: Promo/ Dalibor Danilović

Jelena, vodeći se mladalačkim tonom dešavanja, odlučila se za krop-top belu majicu za ispod sakoa, ali u ovom slučaju su možda bile primetnije njene bele papuče sa štiklom. Prošle godine su sandale i papuče sa kaišem preko prstiju doživele svoju ekspanziju, ali ove godine sa pravom možemo reći da su najpopularniji model nanula.

Posle "Hermea" papuča, Jelena je ponovo ubola trend!

(Ona.rs)