Prefinjenost princeze Danice Karađorđević: Aristokratski, skromno, nenametljivo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izgled koji donosi svečanost i svedenost domaćina ukazuje na poštovanje prilike i gostiju, kao i izuzetan osećaj za stil

Foto: Dušan Milenković/ATAImages

Princeza Danica Karađorđević i njen suprug princ Filip Karađorđević neretko posećuju Kosovo i Metohiju, srpske manastire, prate rad i život ljudi u ovom delu naše zemlje. Kroz svoju fondaciju pružaju podršku mnogim udruženjima, a nedavna objava na "Instragram" nalogu princa Filipa svedoči o prijemu koji su priličili predstavnicima Društva prijatelja manastira Svetih Arhangela kod Prizrena, povodom proslave 20 godina postojanja i aktivnog rada Društva.

Princ je tom prilikom podeio i zadovoljstvo da je od preseljenja u Srbiju sa svojom porodicom bio gost na proslavi Spasovdana, slave grada Prizrena, kao i da obiđe stari grad na Bistrici, naše svetinje i spomenike kulture, da bude prvi Karađorđević od svog pradede kralja Aleksandra Prvog, koji je prošetao Prizrenom.

Ovu objavu princa prate i fotografije prijema, na kojima je i njegova supruga Danica. Uvek odmerena i veoma elegantna, princeza Danica je za ovi priliku ponela vrlo dostojanstvenu, a jednostavnu odevnu kombinaciju.

Široka duga siva suknja, sa zanimljivim pojasom od motiva ornamenata, bila je više nego efekta u kombinaciji sa jednostavnom belom košuljom. Izgled koji donosi svečanost i svedenost domaćina ukazuje na poštovanje prilike i gostiju, kao i izuzetan osećaj za stil.

Uz sve to princeza Danica je ponela salonske cipele nežnoroze boje, čija je niska štikla doprinsola lepom držanju tela, izuzetno istaknutom i formom suknje.

Blago skupljeni prednji pramenovi kose i istakao je prirodan izgled lica, princezin zaštitni znak.

(Ona.rs)