Žena Alekse Avramovića u odelu koje želimo za sebe: Ovako je blistala na venčanju, a može ga nositi bilo gde

J. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena Alekse Avramovića, slavnog srpskog košarkaša, nedavno je prisustvovala venčanju svog devera Veljka Avramovića

Foto: ATA Images/A.H.

Živopisna ružičasta zaista je imala svoj trenutak u poslednjih nekoliko godina, zahvaljujući odličnom preokretu Margo Robi kao barbike. Ali, ako je sudeći po nedavnim revijama na pisti i uličnom stilu poznatih ličnosti, boja će zadržati svoju moć (i uneti više raznolikosti) nego što je kulturni "barbi" fenomen sugerisao. "Barbikor" trend je napravio mesta za više nijansi ove boje.

Među bebi pink istakla se i fuksija, često viđena u kompletnim ansamblima, od glave do pete.

Kao i uvek, ovi izgledi sa piste mogu izgledati pomalo intenzivno, recimo, kada razmišljate kako da ih zapravo nosite u svakodnevnom životu. Ali trik je u razumevanju kako ružičasta može delovati i kao neutralna, pogotovu ukoliko je nosimo u monohromatskom stilu.

Žena Alekse Avramovića, slavnog srpskog košarkaša, nedavno je prisustvovala venčanju svog devera Veljka Avramovića i pokazala kako se sa stilom može izdvojiti u moru klasičnih izbora.

Njeno odelo koje je nosila je sve što moda treba da bude - vrlo jednostavna i primenljiva, dostupna svima za poigravanje, ali i igranje na sigurno. Ako ne znate šta da obučete, odabir boje i nošenje iste boje od glave do pete može biti jednostavna, ali ozbiljno efikasna ideja za odeću. Različite nijanse istog tona dodaju dubinu vašem izgledu, a da ste "fashionista" dokazaćete zanimljivim izborom obuće i aksesoara, kao što je to uradila Teodora Avramović.

Šta znamo o Teodori Avramović?

O njoj javnost malo toga zna, a poznato je samo da je diplomirala primenjene umetnosti i da se bavi dizajnom enterijera.

Veliku pažnju su privukli kada su se venčali u njihovom rodnom Čačku, a mlada je blistala u venčanici. U julu su proslavili drugu godišnjicu braka.

Košarkaš je podelio više fotografija s romantičnog venčanja na društvenoj mreži "Instagram", pa smo imali priliku da vidimo da je u crkvi izgledao veoma elegantno u krem odelu i beloj košulji, dok je njegova izabranica nosila nesvakidašnju belu venčanicu dugih rukava.

Osim Aleksinih objava na društvenim mrežama u kojima pokazuje koliko voli svoju suprugu, o njoj javnost malo toga zna. Nije retkost da ovaj par razmenjuje poljupce nakon mečeva i da te fotogorafije i objavljuju.

(Ona.rs)