Kažu da je Bred Pit dobio naslednika; ne liče ali podjednako oduševljavaju ženski rod: Ko je Nikolas Galicin?

N. K.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Mladić plemićkog porekla osvaja američka srca

Foto: Aliah Anderson / Getty images / Profimedia

Kada je moja majka bila tinejdžerka, Marlon Brando bio je najpoželjniji muškarac na svetu, u moje doba Bred Pit. S obzirom da taj čovek apsolutno ne stari - teško je odrediti naslednika kao što je to Marlon predvideo Bredu Pitu kada se pojavio, prepoznavši njegov talenat i lepotu. Zato sam se zapitala, ko će biti Bred Pit novih generacija?

To mora biti neko objektivno fizički savršen, neko ko može da iznese i nežnu i muževnu ulogu, i ko briljira svojim talentom. A onda se pojavio Nikolas Galicin i zaveo ceo Holivud.

Porodična imperija i priče o plemićkom ruskom poreklu

Tridesetogodišnji Nikolas Dimitrij Konstantin Galicin rođen je u Engleskoj. Njegov otac, Džofri Lav Aleksandar Galicin je suosnivač kompanije za reciklažu stakla i londonski bivši veliki finansijer. Njegova majka, Lora Marija Konstantina Papajani je grčkog porekla. Nikolas je tokom odrastanja negovao svoje grčko poreklo, posećujući rođake na Peloponezu, u Atini i ostrvima tokom praznika, što mu je pomoglo da stupi u kontakt sa svojim grčkim nasleđem.

Postoje nagađanja da je Nikolasovo prezime Galicin ustvari Golicin - ruska plemićka loza koja je postojala za vreme Ruskog carstva.

U detinjstvu je igrao ragbi i fudbal, a učestvovao je i na okružnim takmičenjima u atletici. Povreda koju je doživeo na koledžu ga je odvratila od sporta i uputila ka glumi.

Od Netfliksa do Holivuda

Galicin je prvu ulogu dobio 2014. godine, gde je glumio zajedno sa Lukom Perijem. Godine 2015. pojavio se u jednoj epizodi TV serije "Legende", u gej ulozi, a tada ga je Screen International proglasio "zvezdom sutrašnjice". Igrao je mladog introvertnog gej studenta u irskoj dramediji "Zgodni đavo", koja je kasnije nominovana za pet nagrada.

Svoju prvu veliku ulogu dobio je u horor dramskoj Netfliksovoj seriji "Chambers".

Interesantno je da je Nikolas čak pet puta igrao gej uloge, apsolutno se ističući u seriji "Red, white and royal blue", kao i u filmu "Craft", stičući široki gej auditorijum.

No, ženski deo publike zavoleo ga je u "Purple Hearts" Netfliksovoj drami, gde je igrao ranjivog američkog marinca. A potom je usledio proboj u Holivud.

"The idea of you", jedan od trenutno najgledanijih filmova, prikazuje romansu između zvezde pop benda (Nikolasa) i šesnaest godina starije vlasnice galerije (En Hatavej).

Nesumnjivo, ova uloga mu je obezbedila mesto na svim crvenim tepisima, a ove godine takođe možemo da ga gledamo u još jednoj gej ulozi u drami "Mary and George", rame uz rame sa Džulijan Mur.

Nikolas se, ipak, izjašnjava kao heteroseksualac, ali se o njegovom privatnom životu zna veoma malo.

(Ona.rs)