Andrija Milošević deo svoje umetničke duše utkao u pesmu za sina: Reljina uspomena za sva vremena

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Emotivna objava prikazuje Andrija u sasvimnovom svetlu

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić postali su roditelji 2022. godine, kada je na svet došao njihov sin Relja. Preslatkog dečaka mama i tata vešto kriju od očiju javnosti, pa tako možemo da vidimo samo poneku fotografiju koju glumac objavi na svom "Instagram" profilu.

U emotivnoj obajvi, Andrija je poželeo da podeli trenutak sa sinom Reljom kako obojica uživaju pored mora.

Ispod neodoljive fotografije nizali su se komentari, a posebno je sve dirnula pesma , koju je Andrija posvetio sinu, i tako učinio da ga vidimo u sasvim novom svetlu.

Odnos oca i sina je lep i blagosloven. Od rođenja sina, otac igra suštinsku ulogu u oblikovanju njegovog života. Stalno sa sinom deli vredne lekcije i vodi ga u pravom smeru. On postaje njegov prijatelj, vodič, učitelj i najbolji saputnik tokom detinjstva svog sina.

Kako sin raste, ovaj odnos roditelj-dete se razvija, a tako i njihova ljubav jedno prema drugom. Od ranog detinjstva do odraslog doba, ova veza je sastavni deo razvoja sina i oblikuje njegove vrednosti, uverenja i ponašanja. Odnos oca i sina je složen, obuhvata širok spektar emocija, iskustava i očekivanja.

Andrijin potez i pesma deo su onog najlepšeg u odnosu oca i sina - uspomena.

Stvaranje dobrih uspomena iz detinjstva je važna odgovornost za oca. Ova sećanja mogu oblikovati život deteta i doprineti njegovom opštem blagostanju. Očevi mogu stvoriti lepe uspomene tako što provode kvalitetno vreme sa svojim sinovima dok su mladi, baveći se zabavnim i značajnim aktivnostima i pokazujući im ljubav i naklonost. Oni takođe mogu stvoriti tradicije i rutine kojima se njihova deca mogu radovati i negovati u godinama koje dolaze.

Upravo su to pohvalile mnoge Andrijine kolege i prijatelji ispod objave sa pesmom - jer mu je od tate zanavek ostaje suština njegovog umetničkog duha.

(Ona.rs)