Igra basket u kraju, ne nosi dizajnersku odeću i vredi 420 miliona: Adam Sendler tera inat holivudskom glamuru

M. P.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Jasno je da ne promeni slava svakoga koga dotakne

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U svetu u kom se očekuje da svetske zvezde, bilo muzičke ili glumačke, plivaju u luksuzu i predstave na taj način glamur koji nosi Holivud, postoje neki koji svojim izborima vrlo prkose tome.

Adama Sendlera znamo iz brojnih filmova i ovaj, pre svega komičar, svojim humorom uglavno nesnađenog čoveka u filmovima, ostavlja uvek jak pečat. Međutim, iako nije najpoznatiji komičar i glumac na svetu, Adam je snimao filmove koji se mogu gledati iznova i iznova, a iako ga je to lansiralo u slavni Holivud, on nije odbacio svoj stil života.

Naime, od čoveka čija je neto vrednost više od 420 miliona dolara, ipak očekujemo da vidimo nešto luksuznija izdanja. Ne i kod Adama, jer se on postara da svima nama pokaže da su i oni "tamo u Holivudu" ipak ljudi.

Adam obožava da igra košarku sa društvom sa terena u kraju i često ga paparaci uslikaju kada je tamo. Sasvim normalno gleda na tu aktivnost, smatrajući da nema ništa spektakularno da izađe i provede kvalitetno vreme na lokalnom terenu.

Takav stil i razmišljanje vidimo i u njegovim "modnim" odabirima. Adama možda nećete prepoznati na ulici, ne jer pokušava da se sakrije, već izgleda kao sav normalan svet. Obožava komfor, te je najčešće u "neuklopljivim" trenerkama i šortsevima, ogromnim duksericama i slično. Ali, taj stil često zaluta sa njim i na iventovima, filmskim premijerama i tepisima.

Jednom je kroz šalu sa Dženifer Aniston prokomentarisao da ju je pogrešno razumeo i da je čuo kako mu je rekla da "obuče duksericu", iako kako Dženifer kaže, nije tako rekla. Naravno, i Adamu se "omakne" nekad i pojavi se u odelu.

Iako mu malo možemo zameriti na nepoštovanju teme zabave i dolaženju u trenerkama, on je ipak primer da neka vrsta preteranog luksuza jeste izbor, a ne moranje u Holivudu. Adam sebi priušti skup dom, ponekad i skupoceno putovanje sa porodicom, ali to svakako ne pokazuje.

(Ona.rs)