Trebalo je da bude kamiondžija, ali je postala uspešna TV kuvarica: Životna priča Katy the Cook

Katarina Samardžić, alijas Keti the Kuk, ispričala je svoju životnu priču

Život nam uvek pruža razne vrste izazova, otvara različite puteve, a na nama je da izaberemo kojim ćemo da krenemo. Možda u nekom trenutku izbor nije lak i navede nas na pogrešan put, ali ono što je najbolje u svemu jeste da uvek možemo da zastanemo i da skrenemo na nov put koji se otvara pred nama.

Upravo je to priča Katarine Samardžić, poznate TV kuvarice i voditeljke kulinarskih emisija sa nadimkom Kety the Cook, koju možete gledati na Telegraf TV platformi i Youtube kanalu, ali i na ostalim kulinarskim kanalima.

Keti je prošla trnovit put da postane ono što je danas, a u podcast-u "Teorija zdravlja" ispričala je kako je od odlične učenice u osnovnoj školi, koja je trebala da upiše medicinu, završila u srednjoj saobraćajnoj školi na smeru za vozača motornih vozila - specijalnost kamioni.

- Kao da me je nešto celi život odvraćalo od kuhinje. Baka je bila domaćica, brinula je onama i o svemu. Ne daj bože da ja priđem i operem neki sud. Bila sam više kao princeza na zrnu graška, nisam čak i jaje znala da ispržim - priča Keti.

Ipak, sudbina se umešala i Kety je postala najpoznatija food blogerka na Balkanu, bila je i šef kuhinje mnogih restorana.

Koliko joj je rad u pekari pomogao u prvim kulinarskim koracima, zašto je jedan događaj u PR agenciji bio presudan za njenu karijeru i kako je susret sa Lepim Brkom promenio sve, saznajte u videu na početku teksta. Poslušajte Katarininu životnu priču.

(Ona.rs)

Preporučujemo i:

Video: Teorija zdravlja #2: Zašto je kuvana hrana najbolja za nas i da li baš sav džank fud treba izbaciti?