Ovo je sestra najvrelije žene na svetu: Ceo život sluša poređenja, ali je daleko od sušte suprotnosti

M. P.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Svi su skoncentrisani na Meganin izgled, pa je njena porodica nepoznata svetu

Foto: Tanjug/AP

Glumica Megan Foks i dalje vodi kada je u pitanju izbor najprivlačnije žene. Njene plave oči, tamna kosa i odlične proporcije lica, postavili su određeni standard lepote. O tome govori i da, mnogo devojaka koje imaju istu boju očiju i kose kao Megan, dobijaju takve komplimente, da ih porede sa ovom glumicom.

O njoj su maštali muškarci širom sveta, a ogromna popularnost je kod nje nešto čudnije delovala. Naime, znamo da kada se neko proslavi, uglavnom se porodica ne izostavi iz radoznalosti javnosti. Tako, mnogi žele da saznaju kako izgledaju roditelji neke poznate ličnosti koja je prepoznatljiva i po lepoti, ne samo talentu.

Međutim, kod Megan je situacija takva da se svet skoncentrisao samo na nju. Možda se samo u nekom momentu ponegde provuklo ko su njeni roditelji i to iz razloga da se sazna čiji geni su zaslužni za njen izgled. No, sve oči su bile uprete samo u nju.

Mnogi nisu zato ni znali da najprivlačnija žena na svetu ima rođenu sestru koju slava nije ni pogledala. Kristi Branim Foks je starija sestra ove glumice, a njen izgled, mora se priznati, mnogo podseća na Meganin.

Tamna kosa, plave oči i pravilne crte usana, sa drugačijim crtama lica, ali - ili nedovoljno za svet, jer je Megan prva zauzela srca publike, ili nije želela takav život.

Pojedini komentari na njen račun su poprilično oštri, a malo ih ima, jer kao što smo napisali, ljudi nisu toliko zainteresovani. Međutim i to malo što ih ima, daleko su od finih, jer je realnost takva da je porede sa sestrom. Samim tim, jasno je i da se sigurno pola života nosi sa tim da je njena Megan "najlepša na svetu", a ona je samo - sestra.

Kristi ima 51 godinu i radi u školi kao pedagog. Ima dva sina, ali po poslednjim informacijama, Kristi se razvodi. Megan i Kristi viđene su retko u javnosti zajedno i imaju svega dve slike da su ih ulovili paparaci.

(Ona.rs)