Diva se izvinila nakon što je isplivao neprijatan, sporan intervju: Istraumirana novinarka kaže da je plakala

M. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.

"Moram da kažem da sam bila prilično šokirana. Nisam očekivala da će mi se uopšte obratiti"

Foto: Tanjug/AP/Evan Agostini

Holivudska glumica En Hatavej izvinila se zbog svog „jezivog“ intervjua sa Kjersti Flaom, poznatom po tome što je raskrinkala Blejk Lajvli, nakon što je novinarka podelila na svom "Tik-Tok-u" snimak njihovog razgovora iz 2012. godine.

Novinarka, koja je u avgustu otkrila da je skoro potpuno napustila profesiju nakon „noćne more“ od intervjua sa Blejk Lajvli, prenela je svojim "Tik-Tok" pratiocima da joj se čuvena glumica iz „Đavo nosi Pradu“ obratila mejlom sa porukom izvinjenja, i to samo dan nakon što je podelila snimak intervjua.

- Moram da kažem da sam bila prilično šokirana. Uopšte nisam očekivala da će mi se obratiti. Mislila sam da nikada neće ni videti taj video, ali jeste, i uradila je nešto prilično neverovatno - rekla je, otkrivajući da joj je Hatavej poslala "dugačak" imejl u kojem je objasnila novinarki kroz šta je prolazila u to vreme  izvinjavajući se "što je dala tako užasan intervju."

U originalnom snimku njihove kratke interakcije, koja se odigrala dok je Hatavejova promovisala film "Les Miserables", Flao je započela intervju tako što je u šali zamolila glumicu da odgovori na prvo pitanje kroz pesmu.

- Htela sam da vam otpevam pitanje, a Vi možete da mi otpevate odgovor - rekla je tada kroz smeh, ali se glumici nikako nije dopala ta ideja.

-  Pa neću to da radim, ali više ste nego dobrodošli Vi da pevate.

Nastavila je intervju postavljajući pitanja poput: „Sećate li se svoje prve zaljubljenosti?“ i da li misli da je „ljubav bila strasnija“ u vreme koje pripada filmu. Nakon oba pitanja, En je samo kratko i jednostavno odgovorila: "Ne".

- Enino izvinjenje me je toliko dirnulo. Samo pričanje o tome tera mi suze na oči. Bila sam tako zahvalna što je to uradila. Bila je to veoma lična prepiska i odlučili smo da neću deliti tačno ono što je bilo u e-poruci, ali sam samo poželela da podelim sa vama šta je uradila jer sam mislila da je to tako neverovatno.

Iako nije dala konkretne detalje Hatavejinog imejla, reporterka je rekla da joj je odgovorila na imejl, izrazivši zahvalnost na izvinjenju i ponudivši da sedne sa njom na "još jednom ćaskanju".

- Rekla sam joj da ako ikada poželi da sedne i razgovara o tome, tu sam. I ona me je pozvala da je intervjuišem za njen sledeći film koji izlazi u maju. Izvini je tako moćna reč.

(Ona.rs / Page Six)