Dečak objasnio kako izgleda odrastanje sa roditeljima istog pola

Korisnici interneta su se zaljubili u njegovu maštu i dovitljivost

Istopolni brakovi su i dan-danas tabu-tema, a posebno kada se u celu priču uključi i dete. Jedni imaju jasan stav da ne podržavaju roditeljstvo osoba istog pola, drugi su neutralni, treći podržavaju, a četvrte muči milion pitanja.

Video: Dečak oduševio odgovorom o gej roditeljstvu: Znao sam za LGBT pre nego što sam naučio abecedu

Da li je odrastanje u istopolnoj porodici dodatan stres za dete, ko je tata, a ko mama, da li će dete imati "iskrivljen" sistem vrednosti - samo su neka od pitanja koja se često postavljaju, a jedan dečak je odlučio da na zanimljiv način odgovori na njih.

Naime, dečak čije je ime nepoznato na društvenoj mreži TikTok redovno objavljuje video-klipove u kojima na sarkastičan način objašnjava kako je biti dete gej roditelja.

Jedna osoba je na pomenutoj društvenoj mreži postavila zadatak - "reci mi da si odrastao sa gej roditeljima, a da mi kažeš da si odrastao s gej roditeljima". Dečak je imao spreman komentar.

- Ko je bolji - Madona ili Bijonse? Odgovor je Bijonse. Znao sam za LGBT pre nego što sam naučio abecedu. Volim tatu, premda ima ime za sve svoje perike - uz još nekoliko smešnih komentara, oduševio je korisnike TikToka, a ljudi su se zaljubili u njegovu maštu i dovitljivost.

Ova porodica je postala popularna pre nekoliko meseci, kada je dečak napravio iznenađenje za godišnjicu svojih roditelja u vidu video-snimka.

Tokom celog klipa smenjuju se fotografije njegovih roditeljam, a u pozadini se čuje njegov glas kako govori: "Naučili su me kako se voli, kako biti brižan i koliko je LGBT zajednica važna".

(Ona.rs)