Vaspitačica otkrila kakva dečja odeća joj zadaje najviše stresa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biti vaspitač u vrtiću jedan je od najodgovornijih poslova koje možete da imate

Foto: Shutterstock

Vaspitačica iz vrtića je podelila stvari koje su joj najviše smetale u prilikom čuvanja dece i koje su joj zadavale najviše stresa.

Lusi Vilber @lucywilbs95) podelila je na "TikToku" koja odeća nije praktična za vrtić kao i kakve igračke će se sigurno zagubiti.

- Stvari koje nisam volela da vidim na deci otkako radim s njima su - patike debelog đona, tregerke, dizajnerska odeća koja ne sme da se zaprlja i male igračke koje će se 100 odsto izgubiti - kaže ona.

Ljudi koji su pogledali njen video komentarisali su da mogu da osete stres i rekli da je jako težak posao generalno brinuti o deci.

- Kao mama, bukvalno izbegavam sve ovo kada šaljem svoju ćerku u vrtić, jer mogu samo da zamislim stres - napisala je jedan majka.

- Tregerke su verovatno moj razlog broj jedan za napuštanje poslova u vrtiću - napisala je jedna žena.

- Takođe i torbe bez rezervne odeće - podsetio je neko vaspitačicu.

Foto: Shutterstock

Lusi je rekla da je roditelji često mole da deci ne dozvoli da se uprljaju kada je planirala "neurednu igru“ sa bojenjem, prenosi "Daily Star".

Takođe, kaže da ne voli da vidi male igračke jer su pre svega opasne za najmlađe, a mogu lako da se zagube pa deca odlaze kući uplakana.

Mnogi su se složili sa njenim mišljenjem uz komentar da je najveća odgovornost brinuti o tuđoj deci.

Ovde pročitajte zašto jedna bivša vaspitačica nikada ne bi upisala svoje dete u jaslice.

(Ona.rs)