"Posle 19.30 vam nisam mama": Influenserka izazvala šok zbog načina na koji vaspitava decu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mama sedmoro dece neguje neobičan metod roditeljstva - njena deca jedu rukama, ne kupaju se svaki dan i ne mogu da računaju na njeno prisustvo u svakom trenutku

Printskrin Facebook / Constance Hall

Australijska blogerka Konstens Hol ispričala je kako uspeva da uštedi vreme i "sačuva zdrav razum" sa sedmoro dece.

Ona navodi da je ključ u "opuštenijem" načinu vaspitanja. Naime, njena deca jedu rukama umesto priborom, a večere se ne odvijaju za stolom već napolju, u vidu piknika.

- Moja deca se hrane zdravo, jedu mnogo povrća i mesa, ali rukama. Tako je ukusnije. Takođe, ne teram ih da sede za stolom, već pravim piknik napolju. To je poput lake, jeftine verzije odlaska u restoran - objašnjava Konstens.

Hol ne kupa svoju decu svaki dan i uopšte ne brine jer ih, kako navodi, "to neće ubiti".

- Ne moraju da se kupaju ili tuširaju svaki dan. Ja sam u fazonu: "Dobro, prljavko, idi tako u školu i prenerazi sve oko sebe".

A ono što je svakako upečatljivo i ekstravagantno jeste činjenica da se Konstens "odjavljuje sa majčinske dužnosti" nakon 7:30 sati poslepodne.

Tada su, objašnjava, deca prepuštena sama sebi.

- Ja nisam vaša mama posle pola osam. Nisam ovde. Nisam vaš rob. Ja sam tada statua žene koja je do pre sat vremena brinula o vašoj higijeni, a sad ispijam vino. Tako im kažem svaki put - ističe ova jedinstvena majka, a prenosi "News".

Ona ne strepi od osude društva, jer tvrdi "da retko ko zna kako je to vaspitavati sedmoro dece odjednom".

A šta vi mislite? Pišite nam u komentarima.

(Ona.rs)