Ova mama sa troje dece živi u 55 kvadrata: Pokazala kako koristi prostor i čemu služi šator iznad kreveca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Većina je bila oduševljena idejom o šatoru i time kako mama pametno koristi prostor. Tura po stanu ima više od 22.500 lajkova i 330.900 pregleda

Sa rastućim troškovima zakupa i hipoteka, mnoge porodice i samci se snalaze, pa više nije tako čudno da čujemo da neko živi u kamperu ili starom autobusu.

Međutim, ova mama nije želela da pribegava tim rešenjima, već je odlučila da svoj stan od 55 kvadrata prilagodi u funkcionalni prostor za sebe i troje male dece.

Ali njen trik korišćenja šatora je privukao najviše pažnje u videu koji je snimila kako bi pokazala svoj životni prostor.

Mama troje dece je otkrila da je stavila šator preko krevetića svoje najmlađe ćerke, što pomaže da blokira svetlo i sprečava njenu braću i sestre da je uznemiravaju tokom noći.

Tokom dvominutnog "TikTok" videa, Elizabet je viđena kako hoda kroz svoj dom, koji se sastoji od dnevne sobe, male spavaće sobe za decu i kupatila. Može se videti da ona ima garnituru i krevet za spavanje u dnevnoj, kao i da odeću svoje dece drži u kutijama ispod teelvizora.

Deca imaju i mali sto na kome jedu, a kuhinja zauzima poprilično veliki prostor. Nastavila je dalje obilazak i pokazala da deca imaju svoju malu sobu i da spavaju na dušecima, a da beba spava u krevecu koji je pokriven šatorom.

- Postavili smo njihove krevete. Još uvek moram da im nabavim krevet na sprat. Dobili smo igračke, a onda je neko Lili kupio krevetac - rekla je ona misleći na svoju publiku sa "TikToka".

Većina je bila oduševljena idejom o šatoru i time kako mama pametno koristi prostor. Tura po stanu ima više od 22.500 lajkova i 330.900 pregleda.

Poznata na mreži kao @elizabethrosehaiden_, kreatorka sadržaja redovno deli životne novosti i savete o roditeljstvu sa svojih 116.500 pratilaca.

Gledaoci su podelili svoje reakcije, uz komentare poput: "Ideja za šator je genijalna! Tako je zgodno jer svetlost može da probudi mališane".

(Ona.rs)