Otac je smislio kontroverznu tehniku kako da mu sin bude miran tokom leta, "Tik-Tok" zajednica zgrožena

Vreme čitanja: oko 1 min.

Opravdan postupak ili neobrazrivost?

Foto: Shutterstock

Prodoran vrisak deteta u avionu nikada nije prijatan prizor, pogotovo za ljude koji imaju strah od letenja.

Pa ipak, inovativna taktika jednog oca da svog dečaka drži tihim na letu za London i dalje je uspela da podeli mišljenja.

Na društvenoj mreži "TikTok" nalog pod imenom "darceomatic"objavio je video-klip koji prikazuje čoveka koji pokušava da zabavi svoje dete tokom leta.

Video, postavljen u oktobru 2022, od tada je prikupio skoro dva miliona pregleda, preko 172.000 lajkova i preko 1700 komentara gledalaca koji su bili impresionirani ili zabrinuti ovim pomalo kontroverznum stilom roditeljstva.

Na snimku se jasno vidi kako otac sedi uspravno na sedištu pored prolaza dok dete puzi po podu pored njega; on dozvoljava dečaku da puzi duž slobodnog prolaza - pre nego što ga povuče za pantalone nazad na svoje sedište da bi dete ponovo prešlo na prolaz.

Svaki trenutak kada dete pobegne iz "očevog stiska" i počne da puzi van dohvata ruke, čovek ga još jednom povuče unazad, pre nego što ga pusti.

Na snimku od 35 sekundi, otac i dete ponavljaju manevar nekoliko puta.

Prolaz prekriven tepihom služi kao naizgled bezbedna, meka platforma na kojoj se dete može igrati, ali ne prema nekim pojedincima koji smatraju pod „prljavim“ i „punim mikroba“, prenosi "Dailymail".

A kako vi gledate na ovaj čin? Pišite nam u komentarima.

(Ona.rs)