Serena Vilijams izazvala debatu na društvenim mrežama: Pariski restoran joj se izvinio, sve bilo rezervisano

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teniserka se požalila da njoj i njenoj porodici nisu dali sto u njihovom restoranu na vrhu zgrade

Foto:Tanjug.rs

Luksuzni pariski hotel izvinio se danas teniskoj zvezdi Sereni Vilijams nakon što se u objavi na društvenoj mreži požalila da njoj i njenoj porodici nisu dali sto u njihovom restoranu na vrhu zgrade.

Vilijams je na svečanom otvaranju Olimpijade u Parizu bila jedan od nosilaca olimpijske baklje, a takođe je i četvorostruki nosilac zlatne medalje na Olimpijskim igrama, prenosi "Rojters".

Objavu Vilijamsove videlo je četiri miliona korisnika.

Ona je navela da su, iako je bilo praznih stolova, nju i njenu decu vratili iz restorana, rekavši im da nema mesta.

Iz hotela Peninsula Pariz koji nosi pet zvezdica i iz čijeg restorana se pruža pogled na Ajfelov toranj, stigao je brz odgovor.

"Draga gđo Vilijams, molimo vas da primate naše najdublje izvinjenje zbog razočarenja koje ste doživeli. Nažalost, naš bar na vrhu zgrade zaista je bio u potpunosti prebukiran, a jedini prazni stolovi koje ste videli pripadaju našem gurme restoranu Oaso Blan gde je takođe sve već bilo rezervisano", navodi se u izvinjenju hotela.

Usledila je još jedna poruka u kojoj su naveli da im je uvek bila čast da je ugoste i da je uvek dobrodošla.

Događaj je izazvao reakcije na društvenim mrežama, na kojima su jedni davali podršku Vilijamsovoj, dok su je drugi kritikovali navodeći da slavne ličnosti nemaju veća prava od drugih u restoranu gde je sve rezervisano.

(Ona.rs/Tanjug)