Drama u kraljevskoj porodici: Megan Markl "isečena" sa Harijeve rođendanske slike?

M. P.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li su još jednom pokazali gde je granica u bliskosti Harija i njegove porodice u Engleskoj?

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kraljevska porodica je poprilično iznenadila pratioce njihovih zvaničnih profila na društvenim mrežama, kada su objavili čestitku princu Hariju za rođendan.

Naime, na profilu koji tim vodi umesto kraljevskog para Čarlsa i Kamile, osvanula je fotografija princa Harija kako se smeška u nekom restoranu. U opisu fotografije, njegova porodica mu želi srećan rođendan, a istu tu fotografiju su podelili i princ Vilijam sa suprugom Kejt Midlton, iako braća već neko vreme ne razgovaraju.

Međutim, internet je ponovo prerastao u "FBI" i ništa nije promaklo vernim pratiocima ove porodice. Navodno, kako su i mediji prenosili, a mnogi postavili i što se čini dokazima, kraljevska porodica je postavila samo deo fotografije. Na drugom delu fotografije nalazi se Harijeva supruga Megan Markl, ali je "isečena" sa iste. 

Da li je ovo skrivena poruka za princa Harija? 

Takođe, procurile su informacije da princ Hari treba da dobije veliki poklon, koji je namenjen prinčevima kada napune 40 godina. Kako prenose mediji, suma koju je kraljica Elizabeta ostavila za unuke, pridružila se sumi sa računa koji je ostao njima od njihove majke, princeze Dajane i prinčevi ponaosob treba da dobiju oko osam miliona. Međutim, to nije zvanična informacija, poklon postoji, ali se ne zna tačna vrednost.

Ali, sada se sumnja da će Hari uopšte i to želeti da uzme, s obzirom da je svima poznato da ovom plemiću nije problem da se odrekne svog kraljevskog života.

Prošle godine je Hari pozvao da čestita rođendan svom ocu, a kada je slučajno pušten snimak čestitanja i njihov poziv, kralj nije bio nimalo srećan, jer to "narušava ono malo privatnosti što je ostalo među njima". No, kako navodi insajder, kralj se ipak radovao da ove godine uputi poziv svom sinu i čestita rođendan, ali - na distanci. Kako navodi insajder, a prenosi "NYMag", kralj kaže da "iako su udaljeni, neće nikada u potpunosti zatvoriti vrata Hariju".

Ako uzmemo u obzir priče da je Hari "ljut" na oca još od smrti kraljice Elizabete Druge, kada mu je kralj Čarls rekao da "ne mora da povede Megan na sahranu", onda je jasno da princ ipak drži gard prema svojoj porodici sa dvora.

Rođendani su, očigledno, u ovoj porodici veoma škakljiva tema, puna kojekakvih zapleta, a kako se navodi, čuvena slika sa čestitke "nije isečena, jer je tako poslata od strane PR tima", aludirajući da je to format kakav je stigao za objavu. No, nije li pomalo čudno da PR tim kraljevske porodice napravi ovakav propust ili ne provere dobro fotografiju? Sa razlogom su sumnje i dalje u vazduhu kada je u pitanju namera čestitanja rođendana ovog princa, koji bira ljubav i sopstveni osećaj slobode.

(Ona.rs)