Balaševićeva unuka glavna zvezda crvenog tepiha, kao nekad deka: Vera ima samo 2 godine, već svi znaju za nju

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa mamom i tatom pozirala fotografima

Foto: Mileta Mirčetić

Aleksa Balašević je prošetao crvenim tepihom sa suprugom Nikolinom i ćerkom Verom na premijeri svog filma "Megdan".

Nakon što su najavljeni kao da zaista ulaze u ring, crvenim tepihom je prošetala glumačka i autorska ekipa, ali i Aleksa sa suprugom Nikolinom i ćerkicom Verom, koja je očarala sve prisutne.

Unuka Đorđa Balaševića blistala je u specijalnoj toaleti koju joj je mama stilizovala za ovo važno veče u njihovom životu - beloj, čipkanoj haljinici i baletankama u istoj boji.

- Kad dođem u Sava centar, to je kao kad sam išao u Jerusalim na hadžiluk - osećaj prisutnog duha. Sam pričam sa zidovima. Moj otac Đorđe Balašević je tu imao svoj megdan, i mi dolazimo sa lepim povodom - rekao je Balašević na konferenciji za novinare pred premijeru.

Veliki broj javnih ličnosti prošetao je crvenim tepihom, a među prvima su stigli glavni akteri ovog filmskog ostvarenja - Nina Seničar i Viktor Savić, koga je iz prvog reda bodrio otac i kolega Jovan Savić.

Glumačku podelu ovog filmskog ostvarenja čine i Enis Bešlagić, Vojin Ćetković, Aleksandar Radojičić, Jovana Balašević, Petar Božović, Aleksandar Gavranić, Vaso Bakočević, Maja Berović, Dušan Džakić, Ion Bečte, Genadij Bojarkin, Blagoj Veselinov, Iva Krajnc i mnogi drugi.

Nakon svečane beogradske premijere film "Megdan" će se od 26. septembra naći u bioskopima širom zemlje i regiona, u distribuciji "Art viste".

(Ona.rs)