Glumica žrtvovala svoj život da bi spasila sina: Njihova poslednja fotografija je najtužnija zbog jedne stvari

J. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon tragedije, brigu o dečaku preuzeo je glumičin bivši suprug Rajan Dorsi

Foto: Tanjug/AP

Zvezda hit serije "Glee" imala je samo 33 godine kada se u leto 2020. dogodila tragedija koja je njenu porodicu zavila u crno. Glumica Naja Rivera je sa četvorogodišnjim sinom Džošom uživala na jezeru Piru u Kaliforniji. Odlučili su da skoče sa broda i zaplivaju, a onda je krenula njihova najgora noćna mora.

Nešto je pošlo po zlu, pa nisu uspeli da se vrate na brod, ali je glumica iskoristila poslednje atome snage i uspela da svog sina vrati na brod. Nakon toga joj se gubi svaki trag. Nije imala snage da spasi i sebe.

Mališan je na sebi imao spasilački prsluk, a policija je pet dana tražila njegovu majku. Beživotno telo glumice pronašli su u jezeru.

Dečak je kasnije rekao istražiteljima da mu je majka pomogla da se vrati natrag na brod, a kada se okrenuo, video je da je ona nestala u vodi.

Najin sin je pronađen kako spava sa spasilačkim prslukom na sebi, a od nje nije bilo ni traga ni glasa.

"Prikupila je dovoljno snage da vrati svog sina na brod, ali ne dovoljno da spasi samu sebe", rekao je šerif Okruga Ventura Bil Ajub.

Ekipa serije "Glee", u kojoj je Naja glumila, okupila se uz jezero Piru i bila je utučena nakon što je potvrđeno da je njihova koleginica tragično stradala.

Nakon tragedije, brigu o dečaku preuzeo je glumičin bivši suprug Rajan Dorsi (41) s kojim je bila u braku od 2014. do 2018. godine. U tim teškim danima, glumac je trpeo i brojne uvrede javnosti jer se u njegovu kuću uselila sestra pokojne glumice. Krenule su glasine da su u vezi, pojavljivale su se i fotografije na kojima je Rajan držao za ruku, a onda je prekinuo ćutnju i rekao kako je sin zamolio oca da i njegova tetka živi s njima.

Zahvalio je bivšoj svastiki što je sve u životu stavila na pauzu kako bi mu pomogla s detetom i dala im podršku nakon tragedije. Najin "Instagram" profil ima 2.4 miliona pratilaca, a poslednju fotografiju objavila je upravo tog kobnog 8. jula 2020. Ljubila je i grlila svog sina i napisala: "Samo nas dvoje".

Ta fotografija tera suze na oči svima onima koji znaju što se toga dana dogodilo.

U seriji "Glee", Naja je imala ulogu navijačice Santane Lopez, za koju je osvojila niz nagrada među kojima su Nagrada udruženja glumaca (SAG), ALMA Awards i dve Gremi nagrade. Dve godine nakon pojavljivanja u seriji potpisala je i diskografski ugovor s kućom Columbia Records, ali nije uspela da snimi album pre smrti.

(Ona.rs)