TRADICIJA SE NASTAVLJA: Dani Hvarske kuhinje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dani Hvarske kuhinje počinju 27. januara i trajaće do 3. marta u restoranu Šaran. Ljubitelji tradicije uživaće u hvarskim specijalitetima i ukusima sa ovog podneblja

Tradicionalno, već deceniju unazad Beograd je u januaru mesecu rezervisan za Hvarsku kuhinju u restoranu "Šaran".

Gostujući restoran sa Hvara "Kod kapetana" na čelu sa Juricom Tomičićem unosi toplinu sa Hvara u ovaj restoran i usrećuje sve goste.

Mnogi prijatelji ovog restorana i ljubitelji tradicije, rado se odazivaju pozivu da učestvuju u organizaciji ali i degustaciji Hvarske kuhinje.

Dani Hvarske kuhinje počinju 27. januara i na oduševljenje svih trajaće do 3. marta u restoranu Šaran.

Proslavu jubileja obeležiće gastronomski vatromet praćen dobrim zvucima za koje ce se pobrinuti frontmen grupe "Đavoli" Neno Belan.

(Telegraf.rs)