"Kad žena zaćuti u braku, već je spakovala kofere": Psiholog navodi tipično ponašanje zbog kojeg se srce hladi

"Žena nikad ne odlazi preko noći, ali kad zaćuti, tad je već spakovala kofere"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Pera

    29. avgust 2024 | 13:46

    Apsolutno tačno. Moja je bila nezadovoljna jer sam prolazio kroz veoma naporan i stresan poslovni period. Bio sam nervozan, nezainteresovan za intimne odnose, pokušavao da se izvučem iz loše situacije koja se desila prodajom firme, borba za egzistenciju. Nisam bio dobar ni sebi ni drugima. Trpela je skoro dve godine, bez odmora, skoro bez vikenda, i onda je zaćutala. 6 meseci nkon tog dana, ja sam ostao na ulici, a ona u mom stanu koji je bio pod kreditom, sa dvoje dece, 45% alimentacije od moje plate (plus kredit), i novim useljenim čovekom. Ne znam kako sam izdržao tri godine bez ijednog lošeg poteza po sebe ili druge. A onda se desio preokret, nov posao, neočekivano nasledstvo koje je rešilo kredit za stan, a još godinu kasnije, i nova osoba. Od tada je prošlo 14 godina, a situacija je sada ovakva: deca su napunila 18 godina, studiraju, ja sam u novom braku sa divnom osobom koju sam tada upoznao, živimo i putujemo, ali na žalost, bivša supruga se razišla od tog čoveka. Kažem na žalost, jer je bio veoma korektan i prema deci i prema meni. Ružan deo je što bivša sada pokušava da meni uništi brak, metode su prepune mašte, a deca žele da se odvoje od majke (prirodno) i dogovor je da se stan u kome su živeli proda i podeli na dva dela pa da se kupe manji, za svakog po jedan. besna je jer nema gde. Ovo je istinita priča i jedini cilj je da pruži nadu nekome ko je u lošoj fazi života. Ženama koje su se razvodom rešile napasnika i lenjivca, sva podrška da nastave hrabro dalje!

    Podelite komentar

  • Је л' то поента брака

    29. avgust 2024 | 11:31

    Па по овоме испада да човек само треба да гледа како му је жена расположена, и да буде спреман да испуни све њене прохтеве да би остала са њим.

    Podelite komentar