• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Oaza mira u urbanom životu Beograda: Zajednica gde živi sreća, sigurnost i osećaj da pripadate baš tu

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Savremeni stambeno-poslovni kompleks koji spaja vrhunsku arhitekturu, funkcionalnost i udobnost

  • 0
Scordia International Properties Foto: Scordia Properties

Bekstvo od gužve i buke Beograda, u jednom od najživljih i najenergičnijih delova srpske prestonice - čini se kao da nije lak zadatak. Međutim, prirodne lepote Zemuna, njegovih ulica i obližnjih znamenitosti ističu se kao savršeno mesto za oživljavanje ideje o stvaranju urbane oaze. A BluePoint Residence je upravo jedno takvo mesto koje je "uhvatilo" jedinstvenu suštinu ovog dela Beograda i transformisalo ga u spokojno utočište za urbani život, u samom srcu Zemuna.

Ovaj novi poslovno-stambeni kompleks smešten je u mirnom, pristupačnom delu opštine, na raskrsnici ulica Skadarske, Petra Kočića, Žarka Miladinovića i Tošinog bunara, ali njegov jedinstveni kompleks koji nudi savršenu kombinaciju udobnosti i povezanosti sa svim delovima grada je ono zbog čega se izdvaja od svega sličnog u Beogradu.

Pored toga što je pozicioniran u neposrednoj blizini svih važnijih sadržaja Zemuna, unutar kompleksa se nalazi dovoljan broj komercijalnog prostora za delatnosti koje su tu da zadovolje sve svakodnevne potrebe stanara iz zgrada ovog kompleksa. Svako ko ceni najviše standarde izgradnje, a pre svega je u potrazi za jedinstvenim životnim iskustvom,  ovaj stambeni kraj ima savršene prednosti kada je u pitanju bezbednost i život porodice koja traži maksimalan komfor.

Scordia International Properties Foto: Scordia Properties

Stanovi u ovom kompleksu koji su podeljeni na lamele A, B i V (ukupno 285 stanova i 348 parking mesta u sve tri lamele), pažljivo su dizajnirani i prostrani, kako bi pre svega bili - udobni. Od savremenih kuhinja do prostranih spavaćih soba, ovi stanovi su stvoreni za ugodan život prilagođen modernim potrebama.

Zahvaljujući jedinstvoj arhitekturi, višeslojnoj strukturi i uvučenim spratovima, u svaki deo kompleksa dopire prirodno svetlo koje unosi toplinu i omogućava prozračnost i osećaj harmonije.  BluePoint Residences kombinuje savremene arhitektonske standarde sa vrhunskom energetskom efikasnošću uz smanjene troškove energije.

I dok elegantan hol sa recepcijom i obezbeđenje koje radi 24 časa dnevno pruža dodatnu sigurnost, zelene površine doprinose estetksom utisku, jer je čitav prostor "išaran" zelenim oazama koje su pažljivo projektovane u dvoriština, na travnjacima i krovovima, što samo dodanot doprinosti uživanju u prirodnoj lepoti i osećaju privatnosti.

Uz to, arhitekte su vodile računa i da zadovolje sve što ne neopohdno da osobe sa posebnim potrebama jednako uživaju u udobnostima ovog kompleksa kao i ostali stanovnici.

Ovaj kompleks nudi odličan spoj stambenih i poslovnih prostora, sa izuzetnim garažnim kapacitetima, čineći ga idealnim mestom ne samo za siguran život, već i poslovanje u papažljivo osmišljenih 12 objekata koji se nalaze u prizemlju svake lamele, a koji, zahvaljući veoma zahvalnoj lokaciji, nude idealnu kombinaciju funkcionalnosti, vidljivosti i prestiža. Uz pažljivo dizajnirane poslovne prostore i prostrane garaže, zajedničke prostorije, sigurna dečija izrališta i zelene oaze, BluePoint Residences nude savršen balans između privatnog i poslovnog okruženja.

I za kraj, kao i kod svih nekretnina, najvažnija je "lokacija, lokacija, lokacija", a ovaj komplesk se nalazi u blizini glavnih saobraćajnica i svega što je čini jedan udoban i kvalitetan život, kao što su osnovne i srednje škole, vrtići, supermarketi, pijaca i, povrh svega, predivan zemunski kej i naš lepi plavi Dunav. Ekskluzivnu prodaju nudi Scordia International Properties čije se poslovanje temelji na stručnom znanju i iskustvu, s pažljivim pristupom svakoj fazi investicije, od planiranja i izbora lokacije do dizajniranja enterijera.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Obraše se vinogradi gore s krova zgrade: Da li ekološka arhitektura postaje stvarnost?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Dom i dekor