• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa 90 na 56 kilograma: Ničega se nije odrekla, jela je i kolače i čipseve

Vreme čitanja: oko 1 min.

Međutim, njena potrošačka korpa nije uvek bila ispunjena samo ukusnim obrađenim namirnicama

  • 2
Aplikacija za mršavljenje Foto: Shutterstock.com

Ona je smanjila unos kolačića, čipsa i sladoleda, ali ih se nije u potpunosti odrekla. Svakako je izgubila 34 kilograma.

Majka jednog deteta iz Merilenda je prešla 90 kilograma krajem 2022. godine i dovela se na 56 kilograma samo redukujući svoju ishranu.

Kada kaže da je redukovala ishranu, to nisu bile nikakve drastične promene - samo je smanjila porcije, a samim tim i kalorije.

U snimku na "TikToku" brineta je prikazala poslastice sa niskim sadržajem masti koje je jela u pokušaju da smanji masnoću, uključujući vafle od 100 kalorija, kolačiće od bademovog brašna, pečeni čips, grickalice punjene kremom, voćne sladolede i sladoledne sendviče sa ukusom mente.

Međutim, njena potrošačka korpa nije uvek bila ispunjena samo ukusnim obrađenim namirnicama. Takođe je podelila listu namirnica sa povrćem, nemasnim mesom i žitaricama koje su pogodne za keto režim ishrane, a koje je koristila da podstakne svoju brzu transformaciju.

@carolinemabeus I can promise you that there is a ligjt at the end of the tunnel and you can do it 😭❤️ November of 2022 i made the decision to chsnge my life and i did it! #70poundsdown #howtoloseweight #howtocalculatecalories #fastingforbeginners #losingweight #intermittentfasting #intermittentfasting #caloriedeficit #motivation #fittok #watertok #howtolosebellyfat #weightlosstransformation #weightlossforwomen #weightlosstransformation #weightlossadvice #wieiadrealistic #healthyrecipes #weightlossprogress ♬ original sound - Caroline Mabeus

U seriji objava posvećenih njenom putu gubitka težine, uključujući viralne klipove sa više od 3,2 miliona pregleda, sa slikama pre i posle njene sedmomesečne transformacije, devojka je otkrila svoju pobedničku strategiju.

Držala se rasporeda ishrane u intervalu od osam sati. Postila je 16 sati dnevno, jela u okviru preostalih osam.

- Ostala sam u kalorijskom deficitu, pila puno vode, jela hranu bogatu proteinima, bez pržene hrane/deserta sa visokim sadržajem šećera, birala sam zdravu hranu, pronašla sam ukusne zdrave obroke koji su mi pomogli da smršam i održim kilažu - zaključuje.

Međutim, mnogi su joj govorili da to nije održivo i da je nemoguće. Ona se ne obazire na takve komentare jer kaže da je konačno svesna svog odnosa sa hranom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Više nikada nećete držati dijetu: Nutricionista Ana Petrović o jedinom zdravom načinu za mršavljenje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje

Komentari

  • Tanja

    25. jul 2023. | 20:53

    Ma nemoj! Hoće to ali samo obrnuto! Od 56 kila da dogura do 90 uz čipseve i slatkiše!

    Podelite komentar

  • Toliko

    25. jul 2023. | 23:48

    Cudna mi cuda. Probusila kasiku, prestala da zdere, bila uporna i smrsala? Ma nemojte!

    Podelite komentar