• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Udobni kardio je novi trend koji obožavaju sve žene: Trening u pidžami dok gledate TV i čitate knjige

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gledanje serije, čitanje omiljene knjige, a sve to dok sagorevate kalorije

  • 0
Trening u pidžami, udobni kardio, pidžama, jutro, ogledanje, ogledalo, fitness, jutarnja rutina, buđenje, pozitivno jutro Foto: Shutterstock

Sama pomisao na trening nas upućuje na odlaske u teretanu, trčanje napolju ili pak odvajanje kutka unutar doma, koji će nam biti kućna teretana.

Ipak, koliko god da postoji mogućnost da svet fitnesa, zdravih navika i vežbi "ugostimo" u naš dom, za neke to i dalje nije odgovarajuća opcija.

U poslednje vreme internetom kruži "udobni kardio", način treniranja koji mnogi obožavaju, a pogotovo dame.

Naime, žene masovno kupuju trake za hodanje, koje mogu da smeste u kutak sobe i koriste je kada požele. To je jedna od ključnih stvari ovog trenda.

Nakon što se probude ujutru, u pidžami pripreme kafu i vodu, te ih ostave na stočić. Pored stočića, na sredini sobe u kojoj najviše borave, smeste traku za hodanje. U pidžamama i bademantilima pripreme se da obave jednu dugu šetnju i sagore kalorije, dok ispred njih na televizoru ide njihova omiljena serija ili film, gore mirišljave sveće, a na dohvat ruke im je daljinski, kafa i voda.

Neke su čak uz pratnju lagane muzike uspele da hodaju sat vremena i to dok čitaju omiljenu knjigu. Time se na "TikTok" profilu @hope_zuckerbrow  pohvalila i influenserka u usponu.

@hope_zuckerbrow COZY CARDIO💗 #fyp #booktok #cardio #cozy #walkingpad #spicybooks #cozycardio #weightloss ♬ Cute Girl - EXJUNE

Možete li zamisliti da gledate seriju ili čitate knjigu, dok sagorevate kalorije? E pa, sada je i to moguće.

Nakon toga pripreme doručak i spremne su za dan.

U ovaj trend su se "zaljubili" mnogi "fitnes početnici", a možete samo zamisliti koliko će se ljudi pridružiti kada na red dođe hladno vreme.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Spremite se za bikini: Ove vežbe tope salo i zatežu celo telo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje