• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Četiri najbolje vežbe koje su mi smanjile stomak posle trudnoće": 10 minuta na dan i odlični rezultati

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovakvi treninzi vam oduzimaju samo 10-ak minuta dnevno

  • 0

Jedna mlada mama je svojim videima na društvenim mrežama brzo privukla pažnju, kada je počela da deli savete i vežbe za sve majke koje ne znaju kako da svoju liniju dovedu do savršenstva, nakon porođaja.

Ono što ju je izdvojilo u moru fitnes trenera na "TikToku", jeste to što se i sama "borila" sa opuštenim stomakom zbog porođaja. Ponosno je pokazala rezultate svojih treninga i podelila svoje tajne sa više od 800.000 pratilaca na profilu @nikizoub.

- Ovo su četiri najbolje vežbe koje su mi vratile fit stomak nakon trudnoće - navela je u tekstu koji je ispratio video.

Prva vežba - Stanite u "klupa"- položaj, kolenima i dlanovima na jednu ravnu površinu. Sada udahnite duboko tri puta, sa sve uvlačenjem stomaka. Ovo ponovite 12 puta sa razmakom između serija.

Druga vežba - Sedite ravno. Rukama se odignite od tla i noge sasvim ispružite, tako da se oslanjate na pete. Pokušajte da vam leđa, sve do peta, budu u jednoj ravnoj liniji. Držite tako minut. Iz dana u dan povećavajte broj serija za po 15 - 30 sekundi.

Treća vežba - Lezite na leđa i savijte kolena. Između nogu stavite jedan deblji jastuk. Jako pritiskajte jastuk kolenima i opuštajte. Ovu vežbu radite 12 puta po tri serije.

@nikizoub If you want to rebuild your core and lose weight after having babies, I can help you. Click the 🔗in my bio & join the Mom body program #newmom #postpartum #postpartumweightloss #postpartumbody #fitmom #mompooch #diastasisrecti ♬ 3:15 (Slowed Down + Reverb) - Russ

Četvrta vežba - Stanite u isti položaj kao za prvu. Pazite da vam leđa budu ravna. Podižite kolena od zemlje, oslanjajući se na prste na nogama.

Mnogi pratici su oduševljeni ovim savetima, jer vežbe ne deluju preterano zahtevne. Pozitivni komentari se gomilaju i sve više njih postaju verni fanovi ove fit mame.

Da li ste probali ove vežbe i kako vam se čine?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: 3 vežbe, 5 minuta dnevno, prvi rezultati već posle 7 dana: Struk na kom će vam svi pozavideti

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje