• 3

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Izgledam kao 25-godišnjakinja, ali uskoro punim 40": Ova ishrana je tajna njenog fenomenalnog izgleda

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona zna kako se prkosi godinama

  • 3

Ova dama sa "TikToka", privukla je pažnju na sebe kada je u prvoj rečenici ovog viralnog videa izgovorila da uskoro puni 40 godina, a da izgleda kao da ima 25. 

Sem na profilu @jet_set_gypsea ima preko 197.000 pratilaca na, gde daje uvid u svoj fit život u Barseloni. U istom videu koji je postao popularan, podelila je tajne koje su joj pomogle da održi ovakav fit i mladoliki izgled.

- Ono što jedem u jednom danu da bih izgledala kao da imam 25, a zapravo imam skoro 40 godina. Sve što jedem je isključivo zbog mog izgleda, pa vas molim da to imate na umu.

Počinjem dan sa "zelenim prahom", obično ovo pomešam sa sokom od ananasa, ali danas ga nisam imala pa sam ga pomešala sa limunom i vodom i zapravo je zaista lepo - započela je ona.

Zeleni prah je dodatak ishrani koji kombinuje sastojke bogate hranljivim materijama u jednu zgodnu porciju. Tvrdi se da podržava hormone i varenje, povećava energiju i smanjuje nadimanje, kako piše "TheSun.co.uk".

Većina brendova ima sličnu listu sastojaka uključujući kelj, spanać, zeleni čaj i hlorelu.

- Kafa sa četvrtinom kašike meda. Uvek pijem kafu iz ove šolje, inače nema isti ukus. Zatim, gumene bombone bez šećera, da me "razbude" - nastavila je ona.

@jet_set_gypsea What I eat in a day to look 15 years younger #whatieayinaday #whatiate #eatclean #eatfreshrefresh #stanleycup #stayhydrated #applecidervinegar #acvgummies #freesoulsistas #fsgreens #picnicdate #picnicaesthetic #antiagingskincare #antiagingfood #plantbased #vegan #whatiate #ukgirls ♬ original sound - JetSetGypsea

Zatim je pojela je dve kruške sa džemom, šaku čeri paradajza i tri jaja. 

Rekla je kako nikada ujuru nije gladna, pa je ovo pojela oko podneva. Obično uz ovo jede i gomilu spanaća, ali nije ih ovoga puta imala.

- Što je moguće više vode, to bolje. Onda sampripremila mali večernji piknik u parku uz čašu vina, koja ne utiče na proces starenja, ali ponekad se mora živeti - našalila se.

Sem je na stolu za piknik imala razne salate i činiju maslina.

Ovo tvrdi da je njen recept zbog kog izgleda 15 godina mlađe, što njeni pratioci jedva čekaju da isprobaju, barem sudeći po komentarima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Vežbe sa pilates loptom: Nikad lakše do ravnog stomaka i super oblikovanih nogu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje

Komentari

  • Mara

    15. oktobar 2023. | 09:58

    Šta je košta da laže da bi privukla lakovrene pratioce? Znate li kakva je klima u Barseloni? Kako utiče na kožu? Drugo ovaj njen ,, jelovnik " je van svake pameti! Treće, verovatno ima 20tak godina a laže da je na pragu 40te,da bi drugima prodala maglu.Uz to danas nijedna ali apsolutno nijedna objavljena fotka na društvenim mrežama nije bez filtera i fotošopa! To vam je ono - na instagramu ženska wow a uživo niko je ne prepoznaje jer je - krš!

    Podelite komentar

  • Zagorka

    15. oktobar 2023. | 14:40

    Postovani,vi ne pijete lekove i hranite se sportski

    Podelite komentar

  • Marina

    30. oktobar 2023. | 10:58

    Pa ja sam bolje izgledala u 40- toj, a nisam radila ništa na sebi. Vidimo se u pedesetoj😂

    Podelite komentar