Posle dobre sarme ili jos bolje punjene suve paprike ide i dobro pecenje posebno od rebarca i to mu dodje kao slag na tortu a uz to kad se popije neka casa vina nema greska.Svima srecna slava koji slave i u zdravlju i veselju zajedno sa gostima da je proslave.Ziveli.
Ови из Београда не знају шта је домаће печење,домаће сарме или пуњене паприке сас месо! Али тек домаћа плетена погача,али не она из скроз тврде пекаре што купују Београђани за славе!
Seljak
Samo pihtije i sir. I onda do pečenja sve preskočim
Podelite komentar
Maka
@Seljak
Какве пихтије? Јел си мислио на питије? 😂😀
Podelite komentar
Nenad
Posle dobre sarme ili jos bolje punjene suve paprike ide i dobro pecenje posebno od rebarca i to mu dodje kao slag na tortu a uz to kad se popije neka casa vina nema greska.Svima srecna slava koji slave i u zdravlju i veselju zajedno sa gostima da je proslave.Ziveli.
Podelite komentar
Јула
Ови из Београда не знају шта је домаће печење,домаће сарме или пуњене паприке сас месо! Али тек домаћа плетена погача,али не она из скроз тврде пекаре што купују Београђани за славе!
Podelite komentar
Laza
Meso ide i posle torte a o posle sarme da ne pricamo
Podelite komentar
Djole
Naravno,to se ne odvaja.Za vjek i vjekova.Amin!
Podelite komentar