• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trening bez znojenja koji preferiraju poznate ličnosti: "Smanjuje salo, suprotstavlja se starenju, ali boli"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Devojka probala ovu metodu "treninga", pa podelila svoja iskustva

  • 0
Odmor od treninga, pauza, fitness, trening, Foto: Shutterstock

Većina poznatih ličnosti nezvanično ima "zadatak" da kroz svoja pojavljivanja promoviše jedan zdraviji način života. Međutim, verovatno je svima barem jednom palo na pamet da je "naravno lakše njima, baš zbog toga što su poznati".

Tako uglavnom imamo sliku jedne "savršenosti", od doteranih izdanja, zategnutog lica bez ijedne male bubuljice, pa do savršenog osmeha, frizure i fit figure. Ipak, devojka po imenu Alis Fuler, isprobala je metodu treniranja o kojoj tek pokoja poznata ličnost govori.

Naime, u pitanju je metoda treninga koja od vas traži samo da ležite 30 minuta i ne radite ništa. To, naravno, nije sve što se dešava jer bi u suprotnom mnogi od nas bili takođe fit.

Naime, to je tretman jedne poznate ordinacije koja nudi poseban progam "treninga" koji uz pomoć pojaseva oko stomaka, nogu i ruku, smanjuje masti, zateže kožu, "bori se protiv starenja", ali i pokreće vaše mišiće - i to sve dok ležite na leđa na jednom stolu.

Alis navodi da se ova metoda polako širi i u teretane, tako da je neke luksuznije teratane već imaju u svojoj ponudi, a kako navodi, mnoge poznate ličnosti su njegovi obožavaoci. U pitanju je "GELIDA" uređaj, "Ios 21" verzija, koji uz pomoć elektriciteta "šokira" vaše mišiće i tera ih u kontrakciju; ne samo da sagoreva masti, zateže kožu i oblikuje mišiće već služi i kao aktivni oporavak i limfna drenaža.

vežbanje, devojka, fitnes Foto: Shutterstock/Cookie Studio

- Fan sam pravog treninga jer kad ga završim znam šta sam uradila za sebe i svoje telo i osećam se dobro. Ovo je veoma praktično, ali ostavljam ga kao jedno zanimljivo iskustvo. Iako deluje kao da je fantastična stvar, jer dovodi do linije iz snova za 30 minuta dnevno, osećate sve vreme kao da vas neko jako udara u stomak.

Shvatam da tako nešto pokreće mišiće, ali sam zahvalna što traje samo pola sata i što nisam morala duže da ležim na onom stolu - govori Alis za "TheSun.co.uk".

Kako navodi, tek pokoja poznata ličnost je otvoreno iznela svoje oduševljenje ovim tretmanom. Jedna od njih je i Ejmi Džekson koji navodi da ga obožava, a neke od njenih koleginica su ga takođe pohvalile.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Vežbe sa pilates loptom: Nikad lakše do ravnog stomaka i super oblikovanih nogu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje