• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ima 53, a izgleda kao da ima 20: Andreina tajna vitke linije je u soku od 5 sastojaka

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Inspiracija je za mnoge na društvenim mrežama

  • 1

Brazilska bodibilderka Andrea Sanšajn (53) izgleda veoma fit, ali se ne može poreći da ima i dobru genetiku. Kada se sve to spoji, dobije se baš ovakav izgled, ali Andrea je otkrila i šta još primenjuje pre doručka kako bi imala ovako izvajanu liniju. Mnogi bi rekli da ima dosta manje godina.

Njoj godine nikako nisu prepreka za održavanje kondicije, a ona se trudi i da održi neku vrstu rutine za svakodnevni napredak, piše "Express". Na svom "Instagram" profilu otkrila je šta to konzumira pre doručka - miks šargarepe, celera, đumbira, peršuna i pomorandže.

- Potrebno je da sve sastojke ubacite u blender, napravite sok od njih i popijete na prazan stomak pola sata pre doručka - jasno ona navodi.

Svaki od ovih sastojaka je specifičan, pa je tako, recimo, celer odličan izvor vitamina C, peršun podržava jačanje kostiju i pomaže pri varenju, đumbir pomaže u gubitku težine i sprečava mučninu, šargarepa doprinosi snižavanju nivoa holesterola, dok pomorandže mogu da vam pomognu u hidrataciju i mnogi vežbači u teretani ih konzumiraju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Budite fit sa Mirom: Brzi set vežbi za ruke

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje

Komentari

  • Poke

    6. februar 2024. | 14:50

    Ona meni ne izgleda kao da ima 20!?!

    Podelite komentar