• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trudnica je izbačena iz teretane zbog "neprikladnog oblačenja": Upitala je internet ko je u pravu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njen izgled bio je "previše" za suprugu vlasnika teretane

  • 0

Neke trudnice održavaju svoju kondiciju i tokom kasnijih meseci trudnoće, ali naravno, prilagođeno stanju.

Ipak, jedna buduća mama požalila se svojim pratiocima kako je izbačena iz teretane zbog, kako navodi, "neprikladnog oblačenja".

Emi Romero, američka influenserka, rekla je da je sasvim regularno otišla na još jedan trening u teretani namenjenoj za bodi-bilding, u koju se nedavno učlanila.

Kako je navela, odlično poznaje pravilnik teretane, koji nalaže da žene ne smeju da vežbaju samo u sportskim grudnjacima. Tako se u petom mesecu trudnoće uputila u teretanu u helankama i sportskoj majici na bretele, za koju tvrdi da nije protiv pravila.

Međutim, majica koja nije otkrivala Emin stomak očigledno nije bila po ukusu supruge vlasnika teretane.

Navodi da je primetila kako supruga vlasnika "zuri" u nju dok vežba, a ubrzo je prišla i rekla da mora da obuče nešto preko toga.

Pokazala je u snimku šta je obukala i dodala da je teško pada oblačenje kako raste stomak.

- I žena vlasnika me gleda sve vreme dok vežbam. Zatim je vlasnik došao na pola mog treninga i rekao: "Slušaj, moja žena ima problem sa onim što nosiš sada. Ne dozvoljavamo sportske grudnjake" - prepričava ona.

@emiandandrew Make it make sense… idk what do you think? #dresscode #gymtok #pregnancy #pregnancyworkout ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

Iako je objasnila da nije u pitanju sportski grudnjak, on je odgovorio da se slaže sa njom, ali je njegovoj ženi "teško da razlikuje ta dva i da će morati nešto da obuče preko".

- Osećala sam se baš poniženo zbog situacije, s obzirom da su ostale žene oko mene imale iste, ako ne i kraće majice. Da ne pominjem da su svuda po teretani okačene fotografije takmičara u mini-bikinijima i muškim gaćicama - kaže ona.

To je i rekla vlasniku, trudeći se da uz poštovanje objasni da ne radi ništa pogrešno, ali kako dalje navodi, oni su joj onda rekli da njihova tereteana nije za nju.

- Rekla sam im da se ni ja ne osećam prijatno da vežbam u ovakvom prostoru, sa takvim ljudima - nastavlja.

Uz fotografiju autfita, upitala je strance da li misle da je njeno oblačenje bilo nepristojno.

Dok su se mnogi složili da je u pravu, ostali smatraju da je žena bila "zabrinuta" što je Emi trudnica, prenosi "NYPost".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Budite fit sa Mirom: Brzi set vežbi za kukove

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje