• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Selin Dion slomljena u suzama: Novi dokumentarni film detaljno prati njenu borbu sa sindromom ukočenosti

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ako ne mogu da trčim, hodaću!"

  • 0
Selin Dion Celine Dion documentary dokumentarac Fičer Foto-montaža: Foto: Profimedia/Prime Video/Ferrari

Selin Dion se slomila i rasplakala razgovarajući o svojoj borbi sa sindromom ukočene osobe.

U trejleru TV dokumentarca „Ja sam: Selin Dion“, koji će uskoro da se emituje, poznata pevačica iskreno je govorila o svojim zdravstvenim problemima i dijagnozi, retkom stanju koje je dijagnostifikovano u decembru 2022. godine. Ona ovu emisiju koristi da prvi put progovori o celom procesu.

- Spremna sam -  kaže ona na snimku, pre nego što je briznula u plač: - Ako ne mogu da trčim, hodaću!

Govoreći po prvi put o tome koliko je njeno zdravlje uticalo na karijeru, Selin priča pred kamerama i o svojim vrhuncima i o tome koliko joj nedostaje  scena.

- Svakog dana, moram da priznam, to borba - priča ova muzička diva, dok snimak prikazuje koliko joj je zapravo potrebna pomoć da se kreće.

Dokumentarac ove 56-godišnje muzičarke biće objavljen 25. juna i označiće donekle njen povratak u šou biznis, nakon što se povukla sa scene usled razorne dijagnoze.

- Ovih poslednjih nekoliko godina je za mene bio veliki izazov, od otkrivanja svog stanja do učenja kako da živim i upravljam sa njime, a da be dozvolim da me to definiše. Kako se put ka nastavku moje izvođačke karijere nastavlja, shvatam koliko mi to nedostaje. Tokom mog odsustva sa scene, odlučila sam da želim da dokumentujem ovaj deo svog života i da pokušam da podignem svest o ovom malo poznatom stanju, kako bih pomogli drugima koji dele ovu dijagnozu - izjavila je ona, kako prenosi "Mirror".

Dženifer Salke, šef Amazon MGM studija koji pravi dokumentarac, predstavlja Selin Dion kao svetsku megazvezdu sa karijerom koja definiše ne samo njenu izvanrednu radnu etiku i strast, već i njenu posvećenost fanovima.

- Ovaj dokumentarac je sirov, intiman prikaz ključnog trenutka u njenom ličnom životu i karijeri, koji povlači zavesu na njenom putovanju dok prevazilazi nezamislivu dijagnozu. Čast je da nam je poverila njenu priču i da možemo da je podelimo sa Prime Video publikom širom sveta - rekla je Salke.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ostavite me na miru! Selin Dion odgovorila na spekulacuije o vezi sa mlađim muškarcem

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje