• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kortni Koks otkrila tajne svoje neverovatne figure: Ovo uključuje i sedenje u zamrzivaču u malom bikiniju

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica je napunila 60 godina, a izgleda kao da joj je bar pola od toga

  • 0

Kortni Koks otkrila je tajne svoje neverovatne figure, prikazujući neke od prilično ekstremnih metode protiv starenja - uključujući i sedenje u zamrzivaču u malom bikiniju.

Glumica koja je u junu napunila 60 godina, u nedelju je podelila snimak na svom Instagram nalogu u kojem govori o tome kako se oseća na ulasku u sedmu deceniju.

- Pa, upravo sam imala rođendan. Ne sviđa mi se broj, ali šta da radim, nemam mnogo izbora. Samo treba da uradim najbolje što mogu - rekla je glumica u videu u kome je pokazala kompilaciju veoma intenzivnih vežbi, uključujući i zgibove.

Međutim, ono štoj je sve iznenadilo je trenutak kada je Kortni ispuzala iz malog zamrzivača noseći belu masku za lice, mini crni bikini i kapu sa crvenim svetlom  za koju se smatra da stimuliše folikule dlake.

- Šta je bilo? Ovo je krioterapija! - pogledala je u kameru i nasmejala se, aludirajući na krioterapiju odnosno "hladnu" terapiju upotrebe niskih temperatura u medicinske svrhe.

Kortnini fanovi preplavili su njen odeljak za komentare pohvalama, da iako ima 60 godina, izgleda kao devojka, a možda i - nikada bolje!

- Cenite svaki broj koji vam je dat, mnogi nemaju tu privilegiju - poručili su joj fanovi.

U rođendanske čestitke uključili su se i mnogi poznati, poput glumice iz serije "Zakon i red" Endži Harmon, koja je prokomentarisala: Šta? Kidaš prelepa ženo! Srećan rođendan. Nastavi da živiš najbolji život, a brojke su samo broj, u odličnoj si formi.

Američki muzičar Rob Tomas, iz "Matchbox Twenty" našalio se: - Treba mi jedan od tih zamrzivača!

Obožavaoci su nastavili.

- Tvojih 60 podeljenih na dva. Moj Bože, pogledaj to telo. Šta je starenje uopšte? Ti si prelepa! - napisala je jedna obožavateljka a druga dodala: - Godine su stvar načina razmišljanja, a tvoje je vrlo mlado i pozitivno! Bukvalno, graciozno starenje! Izgledaš jako i prelepo!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Budite fit sa Mirom: Brzi set vežbi za savršen struk

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje