• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tajne izgleda Jovane Đorđević, čije noge prkose i Šeron Stoun: Ne gladuje, vrućem hlebu ne može da odoli

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Vrućem hlebu teško odolim"

  • 0
Jovana Đorđević Jovana Đorđević; Foto: Instagram/callmelolita

Manekenka Jovana Đorđević proslavila se još kao tinejdžerka, kada je svojim neverovatno zategnutim nogama prošetala pistom za "Fashion TV" i odnela titulu najlepše. U međuvremenu, boravila je u Evropi i u Americi, a kada se skrasila, u ulozi supruge i majke, modeling vode je stavila u drugi plan i pokrenula sopstveni biznis.

Međutim, Jovana i dalje u slobodno vreme blista ispred kamera, a njena linija, čak i posle trećeg deteta, zaista je za pozavideti. Iako nije poznata po eksponiranju i vešto čuva privatan život za sebe, u jednom od retkih "Q&A" odgovorila je kako održava svoje telo.

- Počela sam sa baletom kada mi je bilo pet godina, ali mi se nije dopalo pa sam se prebacila na džez ritam. Zatim sam išla na gimnastiku, atletiku, rukomet, košarku i odbojku gde sam se najduže zadržala. Nakon toga je usledilo i malo kik-boksa. Oduvek sam volela sportove - započela je Jovana.

Kada je u pitanju ishrana, Đorđević otkriva da se hrani raznoliko.

- Trudim se da unosim što više nutritivno bogatih namirnica, znači voće, povrće, riba, oraštasti plodovi, žitarice. I da pijem najmanje dve litre vode. Ali moram da naglasim da takođe mislim da treba slušati svoj organizam i s vremena na vreme piti i jesti za svoju dušu. Umerenost je ključ svega. Izbegavam testo i šećer, mada nikad nisam ni bila luda za slatkim. Vrućem hlebu i alkoholu već teže odolim - dodala je.

Lepa Novosađanka ističe da se nikada nije previše oslanjala na tretmane, iako je probala anticelulit masaže, već na znoj proliven u teretani.

- Treniram četiri ili pet puta nedeljno sa sopstvenom težinom ili trakama za vežbanje, najmanje od svega koristim tegove. Nakon treninga popijem protein. Ako mi se jede pica, pojedem picu. Ako mi se pije pivo, popijem deset. Kada kontinuirano trenirate, možete da dopustite sebi taj luksuz s vremena na vreme - poentirala je Jovana.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Četvrto veče Serbia Fashion Week-a: Očaravajuća sinergija avangarde, klasike i kreativnosti

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje